By | April 10, 2022

Дистанционно обучение и онлайн степен:

С навлизането на Интернет режимът на обучение се промени драстично. От дистанционното обучение думата се промени в онлайн образование, където методът на преподаване е станал виртуален.
Освен това материалите за курса ще бъдат изпратени по пощата, които те могат да завършат у дома. Онлайн бизнес степента е най-подходяща за работещи ръководители, които могат да завършат курса си със собствено темпо и не е необходимо да губят работа, за да посещават часовете.

2. Как онлайн бизнес диплома ще помогне на кариерата ви?

Онлайн бизнес степен е един от най-добрите възможни начини за повишаване на академичната квалификация. Много компании от Fortune 700 оценяват служителите с по-висока академична степен и считат такива степени за критерий за повишение. Това означава, че дори ако работите усилено и проявявате добра професионална етика, може да останете настрана, когато става въпрос за повишения и повишения на заплащането.

3. Получаването на квалификация чрез онлайн курс има три цели:

1. Подобрява академичното ви положение

2. Не изисква да загубите работата си, за да отделите време за учене.

3. Можете да учите в свободното си време и да го използвате продуктивно, за да подобрите кариерата си.

Онлайн степени са достъпни в целия интернет от валидни приети университети до фалшиви дипломни фабрики, които произвеждат дипломи без нужда от нищо друго освен студени твърди пари.
Въпреки че предимствата на онлайн колежи, предоставящи дипломи, са много, остава фактът, че фабриките за фалшиви дипломи влияят неблагоприятно на репутацията на легитимните колежи, предоставящи степен.

Легитимен онлайн колеж срещу фалшиви дипломи

Университетите и колежи онлайн трябва да бъдат акредитирани и най-добрите от тях като Phoenix University са, но отново има доставчици на степени „жизнено преживяване“ като Белфордския университет, които създават фалшиви агенции за акредитация и след това се акредитират, карайки студентите да търсят преки пътища да вярват че това са законни институти и просто им показват изхода.

Въпреки това, когато всички притежатели на онлайн дипломи навлизат в практическия свят, търсейки работа, носейки своите „онлайн дипломи“, тези притежатели на фалшиви дипломи карат притежателите на законни дипломи да губят, тъй като потенциалните работодатели губят вяра в „онлайн дипломите“, толкова много от които са безполезни .

Най-новата тенденция в образованието е дистанционното обучение, където можете да получите бакалавърска и дипломна, сертифицирана или професионална степен с помощта на модерна технология на Интернет.

Набира популярност поради факта, че може да се получи, без да напускате работата си и може да се извършва със собствено темпо. Благодарение на тази внезапна популярност в дистанционното образование, все повече и повече университети въвеждат онлайн обучение за степен.

С вълната от интензивен растеж в дистанционното образование идва и друг проблем, който е този на измамните онлайн степени.

Университетите трябва да реализират печалба, за да издържат в нарастващата конкуренция. Статистиката зад онлайн университетите показва, че онлайн университетите растат с 33% годишно [International Data Corporation Online].

Предимството на университетите, предлагащи онлайн курсове, е, че те не трябва да се тревожат за инфраструктурни разходи и могат да достигнат до хора по целия свят.

Разликата между фалшива онлайн диплома и валидна е, че измамните онлайн университети с дипломи се наричат ​​„мелници за дипломи“, тъй като основният им фокус е върху бързото производство и разпространение на фалшиви дипломи. Те просто предлагат кредит за житейски опит и ако плащате таксите си, получавате дипломата си. Не е нужно да се притеснявате за практическия опит. Ако доплатите малко повече, можете дори да завършите с отличие!

Проблемът възниква, когато този житейски опит не е приет от държавните и федералните закони и вие се сблъсквате с проблема с търсенето на подходяща работа.
Легитимен онлайн колеж може да бъде разпознат срещу фалшив, като проверите действителния уеб адрес, който обикновено се предлага от Интернет корпорацията за присвоени имена и номера (ICANN), международната организация, която предоставя имена на домейни (уеб адреси).

Акредитираните училища ще получат обозначението .edu. Например уеб адресът на Станфордския университет е Stanford.edu, което удостоверява, че те са истински онлайн университети. След това можете да проверите и от списъка с акредитирани училища, предоставен от Министерството на образованието на САЩ.

Какво е „Полицията на мелницата за дипломи“?

Diploma Mill Police е онлайн ресурс за идентифициране дали дипломата, която сте получили от онлайн университет, е валидна и е от напълно акредитирана институция.

За да удостоверите вашата степен, GetEducated.com пусна безплатна онлайн услуга The Diploma Mill Police (TM). Това е безплатна услуга, предлагана от уебсайта и помага на студентите, както и на работодателите да изложат оплакванията си относно акредитацията на техните онлайн сертификати.

Всичко, което трябва да направите, е да изпратите запитване, за да проверите състоянието на акредитация на всеки онлайн колеж, работещ в САЩ. Потребителски печат за одобрение също се предоставя от GetEducated.com, който истински акредитирани колежи могат да използват на сайта си, след като бъдат проверени от упълномощен заместник на Diploma Mill Police.

Получаването на фалшива диплома си струва усилията. Ще ви осигури ли работа в компания от Fortune 700?

Получаването на фалшива диплома може да причини много повече проблеми, отколкото ползи. Много голям риск е да си купиш фалшива диплома от фабрика за дипломи, както и да твърдиш, че имаш диплома, за която с право не си достоен.

Вие отделяте огромни пари и хората, които са измамници, могат да се разминат с това, но можете да бъдете жертва. Проблемът възниква, когато този житейски опит не е приемлив от държавните и федералните закони и вие се сблъсквате с проблем с намирането на подходяща работа.

Студентите може да си мислят, че получаването на диплома от неакредитиран университет ще им спести мъката при учене и те искат да намерят лесен изход, като просто платят малко пари и си купят диплома.

Самата диплома обикновено изглежда впечатляващо и е неразличима от истинска диплома за колеж или университет. Очевидно мелниците за дипломи нямат почтеност и не се притесняват от несправедливостта към студентите като вас, които са работили усилено за вашите степени.

Фалшивата диплома може дори да доведе до вашето съдебно преследване, както в случая с дузина учители в Джорджия, които твърдят, че имат докторски степени от фалшивия университет Сейнт Реджис, са били заловени през 2003 г. По същия начин през май 2004 г. близо 500 държавни служители загубиха работата си, когато техните градуси бяха проверени.

Ще бъде чист късмет, ако получите работа в компания от Fortune 700 с помощта на фалшива диплома, тъй като тези компании предприемат стриктно разследване, за да проверят автентичността на дипломите.

Ако случайно успееш да си намериш работа, винаги си подложен на натиск кога може да те уволнят, ако разберат, че дипломата ти е фалшива.

Фалшивите онлайн степени са безсмислена загуба на пари, защото където и да използвате степента; ще бъде потвърдено като „фалшиво“. Вярно ли е?

Получаването на фалшиви онлайн степени е безсмислена загуба на пари, защото където и да използвате степента; ще бъде валидиран като “фалшив”; това е вярно до известна степен.

Има шансове да получите работа в по-малки компании, които не предприемат строга проверка на сертификатите на своите служители. Може да ти се размине за известно време.

Въпреки това, докато се изкачвате нагоре по стълбата или търсите работа в утвърдени компании, може да се сблъскате с реалността, че дипломата ви е просто лист хартия. Фалшивата онлайн диплома има повече проблеми, отколкото ползи. Винаги ще бъдете под натиска, че ще бъдете хванати за вашия фалшив сертификат.

Студентите може да си мислят, че получаването на диплома от неакредитиран университет ще им спести мъката при учене и те искат да намерят лесен изход, като просто платят малко пари и си купят диплома.

Самата диплома обикновено изглежда впечатляващо и е неразличима от истинска диплома за колеж или университет. Но истината е, че работодателите знаят кои степени си струват и кои са закупени.

Някои често задавани въпроси Акредитация и колежни степени

1. Какво е акредитация?

Акредитацията е гаранция. Това е вид разрешение, дадено от оторизиран държавен институт. Причината за акредитация е да се даде онлайн дипломи, изисквани признаване. В допълнение към това, това е също така да се гарантира качеството на предлаганата програма.

2. Какви са видовете акредитация?

Регионалните акредитационни съвети осигуряват най-признатата форма на акредитация. Например университетите в Харвард и Охайо са регионално акредитирани. Станфорд също е регионално акредитиран.
Всеки път, когато срещнете хора, които ви питат дали сте посещавали акредитиран университет или не, те обикновено се позовават на регионално акредитирани университети. Следователно регионалната акредитация е най-предпочитаната форма на акредитация.

3. Какво е значението на акредитацията?

Акредитацията предоставя публичен запис на вашата степен. Диплома от акредитиран институт се признава от работодатели и компании по целия свят.

4. Кои са шестте регионални института за акредитация?

Има около шест оторизирани звена, отговорни за акредитирането на онлайн степени. А именно те са:

NASC – Северозападна асоциация на училищата и колежи

NCA – Северна централна асоциация на училищата и колежи

NEASC – Асоциация на училищата и колежи в Нова Англия

SACS – Южна асоциация на колежи и училища

WASC – Западна асоциация на училищата и колежи

MSA – Асоциация на Средните щати

Какво е програмна акредитация?

Понякога специалните катедри в акредитираните университети изискват специална акредитация. Съветът за лицензиране на учители изисква диплома от акредитирани университети. Освен това, за да акредитира определени програми, правителството изисква колеж да бъде акредитиран.

Какво трябва да знам за одобрените от държавата университети?

В момента има огромно увеличение на одобрените от държавата университети. Много щати имат тест, който един университет трябва да премине, за да бъде одобрен.

Този процес обаче не е еквивалентен на акредитация. Това просто означава, че колежът е одобрен да прави бизнес. Стандартът и качеството на степента не са гарантирани.

Посочените по-горе често задавани въпроси се състоят от основна информация относно дистанционното обучение. Ако изберете онлайн степен, трябва да имате предвид горните точки.