By | April 15, 2022

Тъй като тези от нас, които израснахме през 70-те и 80-те, а може би дори през 1990-те, може би си спомнят хората, които се подиграват в задочните училища. Ще си спомните, че когато някой иска да омаловажи образованието на човек, той ще попита: „Получихте ли дипломата си по пощата?“

Шегата беше, че кореспондентските курсове работеха чрез изпращане на учебни материали и дори дипломи по пощата, а училища, които обикновено не бяха официално лицензирани по никакъв начин, ги управляваха. Те всъщност бяха шегата на образователната индустрия. Въпреки това, Интернет навърши възраст, все повече и повече възможности за получаване на законно образование у дома най-накрая се вкорениха. Тъй като този метод ставаше все по-утвърден, много акредитирани университети започнаха да обръщат внимание и след това започнаха да предлагат свои собствени онлайн степени за дистанционно обучение. И с тежестта на големите училища зад него, дистанционното обучение оживя.

Една от слабостите на кореспондентските курсове от старата школа беше, че всеки предприемчив търсещ диплома може просто да наеме някой друг, който да свърши работата му вместо него, и след това просто да го изпрати по пощата под негово име. Въпреки това, с новата технология, която се използва за днешните онлайн програми за дистанционно обучение, възможността да изневерите пътя си през степента просто не е възможна. Това значително увеличи легитимността на дистанционното обучение.

Другият фактор, който помогна за дистанционното обучение, е фактът, че големите университети поставят имената си на карта. Всеки път, когато Оксфорд отваря друга образователна програма, тя поставя цялата тежест на тяхната репутация зад степента и дистанционното обучение като метод за обучение.

И тези топ университети са положили много усилия, за да прехвърлят стила на обучение в класа във виртуална система. И те го направиха по начин, който позволява на студентите от дистанционно обучение да отговарят на стандартите не само на университета, но и на акредитационните съвети. Поради това днешните онлайн класове се развиха, за да придобият облика и усещането на истинска класна стая.

Какво е в едно име?

Университетската степен не е просто симулирана степен на овча кожа; доверието между вас и университета е, че сте получили първокласно образование. Ако вземете тази степен и я използвате на пазара, за да намерите работа, за която нямате уменията, тогава репутацията ви и репутацията на училището са опетнени.

Поради тази причина повечето топ университети са положили много усилия, за да създадат онлайн програми за дистанционно обучение, които не само отразяват високото качество на образованието, с което училището е известно, но също така изискват да работите за степента, която получавате, независимо от откъдето работиш.