By | April 12, 2022

Приемът в курсове за дистанционно обучение в Австралия разширява вратите на възможностите за амбициозни студенти. Ползата от дистанционното обучение е многобройна и университетите в Австралия успяха успешно да осигурят качествено образование на студенти по целия свят в онлайн платформа.

Тази образователна система гарантира, че води учениците към желания академичен успех. Чрез интернет съоръжения сложните части от образователните програми стават достатъчно лесни за следване. Студентите могат лесно да намерят в мрежата различни видове информация по предпочитаната от тях тема. Интерактивността на този тип система за обучение забавлява учениците през цялата сесия.

Фактът, че дистанционното обучение намалява разходите за пътуване и учебни материали, е вярно. Следователно студентите могат да избират желаната от тях учебна програма, без да мислят два пъти за разходите. Дистанционното обучение в университетите също казва сбогом на скучните часове и дългите семинари. Сега студентите могат лесно да получават аудио/видео файлове от важни семинари от интернет. Ето списък с няколко популярни университета в Австралия, които предлагат образователни програми от висок клас в специални пакети за студенти.

Централен университет в Куинсланд, Северен Рокхемптън

Виртуален кампус TAFE

Кампус на университета Грифит в Голд Коуст

Онлайн образование в колежите на Университета на Уисконсин

Университет на Тасмания – Център Мензис

Университет на Финикс онлайн

Университет на Тасмания – Консерватория по музика

Университета Бонд Голд Коуст, Куинсланд

Университет на Тасмания – Център за изкуства

Процедура за прием

Процедурата за прием на тези институции е доста проста. Студентите могат да подадат своята кандидатура онлайн, след като проверят курсовете и изискванията за кандидатстване за тези курсове. Като цяло институциите за дистанционно обучение в Австралия предоставят онлайн брошура, която описателно обяснява изискванията и критериите за допустимост на студентите за различни образователни програми. Тази брошура ще ви помогне да вземете правилното решение, докато избирате най-добрия курс за себе си. Ето списък със задълженията, които трябва да изпълните, докато подавате молбата си.

Изпратете сканирани копия на вашите предишни или текущи резултати от проучването, сертификати и всякаква друга оторизирана документация.

Ако сте променили името си в средата на образователната си сесия, тогава предоставете конкретна документация, която доказва, че и двете имена са ваши.

Изпратете копия от вашия адрес и студентска виза (ако имате такава) и не забравяйте да ги заверите от подходящ орган.

Придружаващите документи трябва да пристигнат с формуляра за кандидатстване. Въпреки това, ако студент не успее да прикачи необходимите документи, той трябва да ги изпрати по имейл до „приемната служба“ в рамките на 7 дни.

Винаги има наличен телефонен номер на официалния сайт на вашия предпочитан доставчик на дистанционно обучение. Обадете им се и изчистете всяко объркване, което имате относно курса или таксите.