By | April 10, 2022

Мислех, че това може да е интересна статия за изброяване, тъй като стартирах този нов сайт само преди по-малко от 2 седмици. Този сайт е изцяло за дълг и всичко, което върви с него. Едва успях това нещо и получавах имейли от хора, които ми разказваха своите дългове и нямам къде да ги сложа, така че реших да ги добавя тук, докато не съм готов за тях, така че ето го:

До: кого това може да се отнася,

Забелязах, че стартирахте този нов сайт и искахте да чуете за дълга и всички истории, които хората имат, независимо дали са добри или лоши. Е, имам интересна история за вас, не с която много хора биха се съгласили, а такава, която направих и се изплатих по голям начин. Завърших щата Охайо през 2005 г. и нямах представа какво искам да правя в живота. Имах около 60 000 долара студентски заеми и бях „убит“ (съжалявам, но не знаех каква друга дума да сложа) от лихвите по заемите, както знаете, че много от нас студентите сме. Поработих задника си и се опитах да платя това по време на училище и нямах много късмет с разходите за живот.

И така един ден сърфирах в мрежата и видях всички тези статии за онлайн покера и казах какво, по дяволите, нека го изпробваме, един сайт предлагаше 100% съвпадение на моя депозит. Сега съм от много религиозен дом и хазартът не се толерира.

И така, ето, депозирах $800.00, това беше последният от моите пари за студентски заем и добре, че поскъпнах $500.00 през първите 10 минути, помислих си СТРАХОТНО. Играх няколко часа и този ден не се движех много. Така че на следващия ден се събудих и играх отново, накачих $2500.00. По дяволите почти се преобърнах на пода. Така че реших, че ще отида да взема нещо за ядене и се прибрах и отново играя. Сега си мисля, че имам проблеми с хазарта. Така че реших, че ако се кача повече, ще се откажа. Е, това никога не дойде, аз загубих $600.00

На следващия ден в неделя (божи ден) хахах, помислих си добре, днес ще спечеля. Не играх 20 минути и бях разбит. ИЗГУБИХ ВСИЧКО Не знаех какво да правя, говоря за депресия. И така, обратно към чертожната дъска. Започнах да кося тревни площи и печелех добре пари, но тръпката от спечелването на тези пари от играта на покер не ми напускаше главата.

Сега, когато всички мислят, че имам проблем с хазарта, продължих и играх отново БЕЗПЛАТНО този път и влязох в турнир FREEROLL (е турнир, в който можете да играете и да печелите малки суми пари или записи в по-големи турнири), така че играя около 20 турнира загуби ги всички и започна да се предава. В 21:30 имаше още един турнир за безплатен вход в голям турнир. Проблемът беше, че 2500 души играеха за това. Е, аз играх и 8 часа по-късно спечелих турнира и бях в големия турнир.

Така че следващата събота е големият ден. Е, аз закъснях с 30 минути, бях много по-слаб, но все още бях в турнира, като седях във всяка ръка. 7 1/2 часа по-късно спечелих $100,000.00 Да, не можех да повярвам и все още не вярвам, но ето ме днес, без дълг от $60,000 и отивам към прекрасната игра на живота.

До ден днешен не съм играл онлайн покер или какъвто и да е вид хазарт. Реших, че желанието ми е изпълнено

НАЗДРАВЕ

УСПЕХ СЪС САЙТА ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ