10 ting du ikke visste om 2021 Maserati Quattroporte

1

Maserati Quattroporte er et luksus-orientert kjøretøy. Ifølge Wikipedia er det sjette generasjon av kjøretøyet. Det kommer til å bli lansert ganske snart. I denne artikkelen skal vi snakke om 10 ting om denne luksusbilen. Les videre.

1. Kroppstype

Det er en firedørs luksussedan i full størrelse. Selve navnet Quattroporte refererer til fire dører på italiensk. Det er ingen nyheter om at kroppstypen vil være annerledes enn forgjengerne.

2. Det ytre

Eksteriøret på dette kjøretøyet vil ikke være mye forskjellig fra den forrige versjonen. Den kan imidlertid ha noen mindre oppgraderinger. Foran og bak kan ha et litt polert utseende.

3. Interiøret

Interiøret er imponerende og rettferdiggjør påstanden til Maserati om at kjøretøyet vil tilby maksimal komfort. Kabinen byr på god plass til passasjerer og bagasje. Den har lett plass til 5 passasjerer.

Andre vanlige funksjoner inkluderer premium karbonfiber og perforert skinn. Dessuten kommer den med elektriske forseter og et oppvarmet ratt.

4. Drivlinje

Ifølge rykter kan frontmotoroppsettet ha en drivlinje med firehjuls- eller bakhjulsdrift.

5. Motoren

Ryktene sier at den nye versjonen kan ha en 4-liters motor i motsetning til 3,8-liters i forgjengerne. Ifølge noen rapporter skal motoren være laget av Ferrari.

6. Ytelse

Når det gjelder ytelse, vil motoren yte 582 hestekrefter. Dette vil tillate en topphastighet på 320 km/t og bilen vil gå fra 0 til 100 på 3 til 4 sekunder.

7. Konkurrenter

2021 Quattro vil konkurrere med andre topp luksusmerker, som Mercedes Benz S-Klasse, BMW 7-serien og Lexus LS. Siden Maserati er kjent for sin allsidighet, er den fortsatt på toppen av listen.

8. Tilgjengelige trims

Det nye kjøretøyet kan komme med GranLusso og GranSport trims akkurat som den forrige versjonen. I utgangspunktet er GranLusso en slags tilbakelent trim som ligner på en lederbil. På den annen side byr resten av trimmen på et element av sportslighet.

9. Førerassisterte funksjoner og drivstofføkonomi

2021-versjonen kan tillate deg å reise 20 miles per gallon i byen og 25 miles per gallon på motorveien. Dessuten tilbyr den mange førerassisterte og sikkerhetsfunksjoner slik at du kan nyte en utmerket tur.

For eksempel har den Maserati stabilitetsprogram for bedre stabilitet samt grep mens du er på veien. Og så er det Integrated Vehicle Control som lar deg kontrollere dreiemomentet.

10. Priser og utgivelsesdato

Produksjonen ble startet rundt andre halvdel av 2020. På grunn av den pågående pandemien kan det ta en stund å lansere kjøretøyet. Hver gang den kommer ut, forteller ryktene oss at prislappen vil være høyere enn $100 000.

Så dette er beskrivelsen av 10 ting du kanskje vil vite om 2021 Maserati Quattroporte.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta