Ancient Tantra Concept – Charmananda – The Eternal Orgasm

A

Tantra lærer oss at ønsket er altomfattende – at det eksisterer i oss til enhver tid. Mens vi unner oss eller undertrykker det hele tiden, er det få av oss som forstår det.

Gautama Buddha sa at begjæret er lidelse. En tantramester vil ekstrapolere denne tanken slik – å ønske er å lide, men bare når du ikke vet hvordan du ønsker. Munken kan ha solgt sin Ferrari, men hvordan kjøpte han den i utgangspunktet? Oppfølgeren – ‘I Bought The Monk’s Ferrari’ – forteller oss at for å gi avkall på noe, må du først ha det.

En tantralærer tror på begjærets godhet og bekrefter dens betydning. I dagens verden, der det sosiale, økonomiske og politiske miljøet krever at vi holder tritt med Joneses eller blir moralsk utsatt for dem, er det viktig å forfølge våre ønsker. Vi må imidlertid gjøre det intelligent, ressurssterk og esoterisk. En dyktig tantramester kan vise den riktige måten å forfølge dine ønsker.

Når du lærer tantra, lærer du å forstå dine ønsker fremfor å nekte eller undertrykke dem. Du må la dine ønsker nå det aller høyeste av deres hastetid før du metter dem. Tantra sier at begjær i seg selv ikke er synd. Det finnes ikke noe som er skammelig begjær – men intensjonen bak dette ønsket kan være syndig og skammelig for dødelige vesener.

Tantra lærer oss at alt og alt eksisterer i denne verden av en grunn. Å finne vår hensikt er vårt livs hovedmål – det neste er å oppfylle det. Å leve uten å forstå hensikten vår er meningsløs. Ønsker er en integrert del av vårt vesen. Å nekte dem er å nekte en stor del av vårt vesentlige vesen.

Livet er ment å være en feiring – og nytelse av det Tantra kaller ‘Charmananda’ (den evige orgasmen). Ja, dette høres ekstravagant og kanskje til og med umulig ut, men tantra bringer det innen rekkevidde. Du kan imidlertid bare oppnå Charmananada hvis du øver tantra flittig under ekspertveiledning av en dyktig tantralærer.

Hvorfor oppnår så få denne himmelske tilstanden som gammelt tantra kan transportere oss til? Årsaken er trist, men likevel enkel – de fleste som begynner å lære tantra faller ved siden av siden de ikke kan forene sine esoteriske praksiser i sitt daglige liv. Imidlertid kan nådeløs og faglig veiledet jakt på tantra -forskrifter og praksis hjelpe deg med å innlemme din nyvunne kunnskap i det vanlige livet, og derved forvandle livet ditt til en kontinuerlig eksplosjon av Charmananda.

Begjær er ikke ondt. Alt i livet er verdt å skaffe seg, forutsatt at vi forstår ønsket objektets rettmessige plass i livet vårt. Det er viktig å forstå den riktige måten å imøtekomme og oppfylle våre ønsker. Ironisk nok, selv om vi har alle de teknologiske bekvemmelighetene i det moderne livet, har vi mistet essensen av selve livet. Våre forfedre hadde et godt grep om denne essensen. Når du praktiserer tantra, vil det hjelpe deg å gjenoppdage din rettmessige kjærlighet for livet!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta