Budskap fra universet: Kraften til positiv tenkning er i deg

B

“Vet du hva i dag er?

Ah-ha!

Vet du hva i dag betyr, i åndelige, numeriske termer?

Ikke jeg heller.

Men… jeg vet dette: Tankene dine blir ting hver eneste dag, uansett anledning, uansett hvor energivirvlene, uansett når jevndøgn starter, uansett hva økonomien gjør, uansett hvem som sitter på vervet. , uansett hva du vil, uansett når du vil ha det, uansett hva, uansett hva, uansett hva.

Enhver annen tenkning gir bare kraften din bort.

Elsker deg med stormskritt,

Universet”

Hvis alt du tenker på, enten det er positivt eller negativt, vil gi resultater, uansett hvor hardt du prøver å stoppe det og oppmuntre det. Som nevnt i mitt forrige innlegg, hvis skjebnen din allerede er skrevet, vil uansett hvordan du tenker ikke gjøre noen relevant forskjell for hva som allerede skulle skje med deg, siden livet ditt allerede er predisponert for å skje på en bestemt måte. Dette utsagnet er BARE sant hvis du vet hva som vil skje eller hvordan skjebnen din allerede er forhåndsinnstilt. Dessverre kom ingen til denne verden med en manual som beskriver alle aspekter av livet ditt, derfor kan du ikke gå og tenke på denne måten siden du ikke har noen anelse om hva som noen gang vil skje med deg i dag, i morgen, neste uke eller neste år. Hva skal vi gjøre da? Vel, det samme som du gjør hver dag. Ingenting har egentlig endret seg bortsett fra beslutningen din om å endre hvordan du tenker fra denne dagen og fremover. Uansett hva du gjør, eller ikke gjør, vil livet fortsette med eller uten deg. Så hva er ditt neste steg? Se rett på bølgen som kommer mot deg og surf på den. Reis deg opp på brettet og hold deg balansert, unngå å falle av og unngå å bli sugd inn av virvelen til denne vannveggen. Prøv å forlenge så lenge du kan til bølgen bringer deg tilbake til land. Det er her destinasjonen er. I noen tilfeller kan du se på en av disse massive bølgene og bestemme deg for å dukke deg under vannet fordi du ikke er klar til å surfe på den. Du kan også prøve å surfe på den, men faller av brettet. Så hva gjør du? Gå tilbake på den og vent til den neste kommer.

Denne analogien er hva livet handler om når det kommer til massive hindringer som treffer deg til tider der du minst venter det. Din respons på disse hindringene er det som vil få deg til å lykkes eller mislykkes i livet. Ikke la de små tingene stoppe deg fra dine mål eller drømmer. Du har kraften til å tenke positivt og handle på disse tankene. Du bestemmer hvordan livet ditt skal være siden du ikke har noen anelse om hva som er din skjebne og hva som allerede er skrevet. Du kan egentlig ikke forutsi noe, men du kan definitivt kontrollere utfallet av disse uforutsette omstendighetene som kan skje i livet ditt. Du vil seire uansett, men alt starter i tankene dine. Hvis du forteller deg selv at du kommer til å mislykkes, så er det nettopp dette som vil skje. Du setter deg selv opp til fiasko. Men hvis tankene dine er satt til å tenke på suksess, så er dette hva du vil oppleve dag ut og dag inn. Så hvis dette utsagnet er sant, hvorfor ikke tenke på å ha en Lamborghini i oppkjørselen min og med magisk dyktighet vil den dukke opp? Jeg skulle ønske det var så enkelt, men det er det ikke, og la oss ikke glemme de avgjørende elementene i den ligningen: HANDLING og TRO. Alt du tenker på bør følges med handling og tro. Uten disse to har du bare drømmer som enhver annen person på denne planeten. Så hva gjør DEG annerledes? Det er egentlig opp til deg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta