DE-FUNKING YOUR LIFE – Hvordan kan jeg føle meg glad, energisk og inspirert av livet igjen?

D

Hei, vi våkner alle noen dager med “dealing with the Funk”… enten det er selvpålagt funk eller tilfeldig funk, vi skjønner funken, og den funken føles… føles… liksom… funky. ..

Så, “hva vi skal gjøre med det”

Funken er funken…

Funk betyr hjerteinfarkt. Ja, det stemmer, hjerteinfarkt. Det er enten det virkelige hjertet, kjærlighetshjertet eller det åndelige hjertet.

Så når vi har funken, er det et hjerteinfarkt, og hvis vi ignorerer det, eller prøver å komme oss ut av funken uten å ta en pause, vil vi eskalere den funken til virkelig trøbbel.

I stedet for å komme ut av funken, må vi gi etter for det.

Funk varer ikke. Funken varer kanskje en dag, noen ganger en uke. I den uken må vi reparere det knuste hjertet, og derfor må vi endre noe.

La oss ta en titt… på hva vi må gjøre når vi overgir oss til funk…

1. Se etter fysisk funk-hjerteinfarkt.

Nå, i kinesisk medisin ender alle organene opp med å føre til hjertet. Så selv om anusen din er sår, har det noe med hjertet ditt å gjøre. Så når funken er her, er det et hjerteinfarkt. Nå vet vi at vi har et angrep på hjertet vårt på den fysiske siden, vi må spore det tilbake til kilden.

Det er ikke tomatsaus, det er rotkilden, og det kan være nyre, lever, lunger, arterier, prostata, eggstokker (hvis du bare er kvinne) og mer. Så angrepet på hjertet forårsaker funken, men angrepet kommer fra avsidesliggende steder.

Jeg hadde en gang et hjerteinfarkt som gikk på funken i seks måneder. Jeg gjorde mer yoga og dro til leger, og de røntgenfotograferte testiklene mine til jeg lyste i mørket, men de tok fortsatt flere tester. En gang satte de elektroder på fingrene mine og sendte støt gjennom kroppen min og spurte: “gjorde det vondt?” De burde ha jobbet i Guantanamo Bay.

Til tross for alle disse testene og den nye Lamborghini spesialisten fikk fra alle mine regninger, forsvant ikke funken. Men en dag bøyde jeg meg ned for å plukke opp en mynt, og shzzaaaam, jeg fikk vondt i kroppen som om jeg fødte den utrolige hulken.. og jeg har ikke en vagina… så de kjørte meg til sykehuset. og det var en nyrestein på størrelse med forlovelsesringen på en masaikriger-øreflipp. Den hadde tullet med nyren min i seks måneder og bestemte seg nå for å ta veien ut til verden.

Å få den steinen ned i urinrøret var som å prøve å suge en deltaker fra Biggest Loser opp et sugerør på en milkshake… eller enda verre, å prøve å drikke en McDonalds Thick Shake gjennom et sugerør…

Etter en uke på noen piller som fikk verden til å se veldig bra ut, til og med min eks, så sprengte de den steinen på størrelse med en meteor i små biter som de ba meg samle i en sil hver gang jeg tisset de neste to ukene . Vel, det var ikke vanskelig å vite når man skulle strekke seg etter silen, faktisk kunne naboene mine gjort det med skrikingen og ropingen jeg gikk gjennom mens korallbiter reiste nedover Freddie og forlot kroppen min…

Det er nok å si at noen måneder senere var det ingen funk.

Funk er et hjerteinfarkt, og du vet at mer enn en funky dag i uken er et hjerteinfarkt. Du vet bare ikke kilden… Hvis du er en fyr over 50, sjekk kolesterolet ditt, send en ubåt inn for å sjekke at hjertet ikke er blokkert, og be en hyggelig lege om å sende en finger der fingrene vanligvis ikke gjør det passer å sjekke prostata… så, hvis de ikke finner noe, se et annet sted, blodprøver osv.

Min nyrestein kunne ha blitt oppdaget, men jeg rygget for raskt.

Når du har gjort en MR på hele kroppen din, og hele kroppen… gå til trinn 2.

Trinn 2. Se etter Love Funk Heart Attack

De funk er også depresjon. Depresjon er et dårlig ord fordi det er slags “stereotypt”… “hei, han har depresjon” er beslektet med “han har pesten – hold deg unna, bruk en maske.”

Så, la oss kalle depresjon “Love Funk”

For kvinner er denne funken ikke vanlig. Hovedsakelig fordi de fleste kvinner er følelsesmessig ærlige (spesielt de som hater menn)… og det er mange… men det er et annet tema.

For gutter kan “Love Funk” komme måneder og måneder etter et kjærlighetsfunk-øyeblikk. Som et brudd eller noen dårlige nyheter som “hei, visste du at din kone har skravlet naboen din?”… Mange menn er ikke i kontakt med følelsene sine, så selv om de opplever sjokket av Love Funk-hendelsen, det er en forsinket reaksjon som et jordskjelv etterskjelv som kan ta måneder eller år til overflaten.

Jeg husker at jeg brøt opp fra en partner langt tilbake før jeg ble opplyst… (bare spøker).. uansett, det var en stund tilbake. Jeg ble såret, men visste det ikke engang. Jeg fortsatte som om ingenting hadde skjedd, og så fikk jeg Funk… Love Funk… ca 2 år etter.

Jeg gikk til legen og beskrev symptomene mine, og han foreslo at jeg trengte psykologisk rådgivning. (noe som fortsatt er sant), men bortsett fra det, hadde jeg Love Funk om et tidligere forhold, selv om jeg var glad i det nye. Det ser ut til at jeg ikke hadde vært så ærlig med meg selv, og, som faren min pleide å si, “tøffet opp og vær sterk” Så her var jeg, med Love Funk.

Jeg tok ikke pillene, jeg tok noen urter… Johannesvorte… Som er den verste merkevaren for et antidepressivt middel jeg noen gang har hørt. Hvem er St John, og hvorfor skulle vortene hans være bedre enn mine… Uansett, jeg tok det og begynte så å jobbe gjennom tilknytningene mine, vondt, skyldfølelse (det var mange av dem) og sinne om hele det gamle forholdet. Dritt det er så bortkastet tid, men jeg hadde Funk og det var ingen måte jeg skulle leve lenge i Love Funk-verdenen.

Trinn 3. Se etter Spiritual Funk-hjerteinfarkt

Spiritual Funk har naglet meg til veggen flere ganger enn jeg vil innrømme.

Spirituell funk betyr tapt håp om en drøm jeg hadde om fremtiden.

Da jeg var 17 år gammel ønsket jeg å bli en AFL fotballstjerne, jeg trente hver morgen, hver natt, jeg sov med en fottøy ved siden av meg, jeg hadde bilder på veggene og jeg elsket å spille fotball. Så, en kamp, ​​hoppet jeg for å nå stjernene for å ta et merke og kom ned på den bøyde ankelen min. Det rev leddbåndene fra beinet. På den tiden plastret de gips på alt, til og med slangebitt, så alt jeg endte opp med var en leddbåndfestet ankel som ikke kunne tolerere grovere grunner enn en bowlingbane. Jeg forstuet den ankelen over 100 ganger i løpet av de neste årene, inkludert i Nepal på fotturer i Himalaya. Det tok fem år med yoga å få meg til å stole på igjen. Det er nok å si at fotballkarrieren min var over.

Jeg fikk Spiritual Funks og dro til legen… han sa, “Du har depresjon”, men jeg var en helt, leende, morsom fyr. Ingen depresjon for meg. Men han hadde rett, da drømmene mine om å være en sporty helt kollapset, gjorde jeg det også. Jeg fikk Spiritual Funk.

År senere etter at ekteskapet mitt eksploderte, og mine tre barn seilte verden rundt for, som min ekskone sa det, “komme så langt unna deg som mulig”.. Jeg fikk Spiritual Funks igjen… Denne gangen var jeg så funket ut at jeg gikk til en klippetopp for å hoppe.. Jeg ville ikke ha mer funk… Jeg hoppet ikke – tydeligvis.

Mange, mange, mange, mange.. mennesker jeg møter har spirituell funk… Du kan fortelle en person med Spiritual Funk fordi de føler seg gamle til å være rundt, mangler glans i øynene og er besatt av hva andre mennesker tenker.

Spiritual Funk er en dårlig funk… og for å takle det bruker vi fire erstatninger:

Mat og sprit og narkotika… Vi kan unnslippe funken ved å måke mat på den, helle sprit over den eller transportere hjernen vår vekk fra den. Så, fedme, narkotikaavhengighet, alkoholavhengighet, diabetes, høyt blodtrykk og tykktarmsproblemer og mer, kan være direkte knyttet til Spiritual Funk… Tapte drømmer, tapte håp og tilknytning til fortiden.

Grådighet… Den fattigste mannen jeg noensinne har møtt var den rikeste. En milliardær som levde i frykt for å miste den. Grådighet måles ikke i formue eller sparsommelige utgifter, det måles i konkurranseevne, spenning, stress og frykt.

Seksualitet… Når alt annet svikter, knall. Det er massebevisstheten som har reddet planeten fra utryddelse i tusenvis av år. Mange – til dels – mest sex på planeten skjer fordi det ikke er noe bedre å gjøre.. og heldigvis gjør det det fordi ellers ville vi gått tom for folk til å kjøpe iMacer. Klær, mote, restauranter, feriesteder og mer fungerer på Spiritual Funk for betydelig kjernevirksomhet. Når lysene slukkes ved enden av tunnelen, tenner folk en fyrstikk, det kalles seksualitet. Et fyrstikklys foran ansiktet ditt gjør uansett lyset i enden av tunnelen usynlig… Det er en flott metafor…

Spiritualitet… Vennen min er gift med en fyr. Jeg synes synd på ham. Hun mediterer 4 timer om dagen og tror at noe stort skjer som et resultat. Men egentlig er gnisten borte og gjemmestedet hennes blir bare legitimert, med korsbena på gulvet med øynene lukket, i no-MANS-Land…

Vennen min er i Spiritual Funk og har vært der i 20 år. I de siste fem har hun blitt tykk også, så nå blokkerer ikke spiritualiteten verden nok, hun spiser.. herregud, hun spiser nok til å mate et tredjeverdensland… Og har så en tykktarm… som del av hennes åndelige rensing… Nylig har de to guttene hennes blitt tenåringer, og de er under klinisk tilsyn på grunn av depresjon… husk sitatet mitt fra Jung… “ingenting påvirker barnet mer enn det ulevde livet til foreldre?”

Konklusjon

Ok, så det er tre kilder til FUNK… som alle påvirker hjertet.

Det er fysisk funk som kommer fra kroppen, men som til slutt angriper hjertet. Dette er det første stedet vi må se hvis vi har The Funk fordi kroppen din er naturens bibel… den forteller deg ting og det lønner seg å lytte.

Det er Love Funk… Følelsesmessige ting som har gått under jorden og spiser på energien din… som at sinne undertrykt blir depressivt. Skyld, skam, skyld, offer, sinne, sjalusi er Love Funk-utløsere.

Det er Spiritual Funk. Spirituell funk er virkelig stygg. Og 90 % av verden bor i denne funken. Det er mørkt, desperat og trigger folk til å handle, puste, spise, sove, tulle og be på noen fanatiske og rare måter. Du kan ikke kjempe mot Spiritual Funk… hvis du har det, fordi en drøm ble knust, så er det på høy tid at du finner opp deg selv på nytt. Å hamre hodet mot en murvegg og synes synd på deg selv kan ha innvirkning, men dette er ikke hva naturen har tenkt, og det er absolutt ingen vei til FUNK FREE LIVING.

Chris Walker

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta