Duke Tubtim – USANA MLM Superstar

D

Hvem er Duke Tubtim? For det første er han en fantastisk leder i en voksende gruppe gründere i dette landet. I løpet av de neste 10 til 20 årene vil en ny entreprenøriell forretningsmodell dominere over hele verden (hvis hastigheten til Dukes virksomhet vokser er noen indikasjon). Det er faktisk en veldig gammel forretningsmodell, men en som i dag er sterkt arret og svært misforstått.

Hvorfor ble Duke involvert i en rip-off, ifølge noen? En kult? Hva tenkte han på? Her er en liten bakgrunn: han hadde opplevd kamper tidlig i livet da faren hans ble syk og moren måtte bli den viktigste inntektskilden i husholdningen. Han jobbet tradisjonelle jobber for å hjelpe, inkludert pizzalevering, men ble frustrert og begynte å lete etter et alternativ. Han ønsket noe som ville støtte familien hans selv gjennom vanskelige forhold som han hadde møtt. Dette førte til at han startet en nettverksmarkedsføringsvirksomhet.

Som med mange, fikk hans første erfaring med nettverksmarkedsføring en uheldig slutt da selskapet gikk ut av virksomheten. Han ga nesten opp MLM da, men vennene hans og familien oppmuntret ham til å fortsette å finne et selskap som kunne støtte familiens behov.

Duke begynte å forske på MLM-selskaper. Det han til slutt fant var et selskap som imponerte ham på grunn av deres langsiktige visjon om å påvirke verdensomspennende helse. Dette selskapet var USANA Health Sciences. Etter oppstart begynte han å se forbedringer i farens tilstand på grunn av USANA-produktene, og dette styrket hans tro på at selskapet var “på ekte.”

USANA har blitt kjøretøyet for hans lidenskap for å kunne støtte behovene til familien hans. Og når vi snakker om kjøretøy, har Duke også en lidenskap for biler, det samme gjør lagkameratene hans. Han erstattet en ødelagt Toyota med en 2006 Bentley Continental GT og eier nå en betydelig bilsamling, inkludert en titan 2003 Lamborghini og flere racerbiler.

Siden han begynte i USANA i 2004, har Duke utviklet et stort team av generasjon Y (fra alderen 18 til 25) med lignende mål som hans egne. Gruppen hans er muligens større enn generasjon Y-grupper i noe annet MLM-selskap. Siden USANAs produkter fokuserer på babyboomerne, har dette vært ganske fantastisk.

Duke er en inspirerende leder. Han fant ut at med nettverksmarkedsføring kunne han ved å utvide sine ferdigheter også øke lønnsslippen tilsvarende. Han har utdannet teamet sitt i veletablerte personlig utviklingskonsepter som har bestemt hans egen prestasjon. Nå undervises mange bedriftstreningsøkter fulle av babyboomere av hans generasjon Y-medarbeidere. Gruppen hans har alltid mest ånd og praktiserer en bedriftsunik “dress for suksess”-tilnærming.

På den nylige internasjonale konferansen i 2009, proppfulle teamet hans nesten halvparten av Energy Solutions Arena i Salt Lake City. Så hvem er Duke Tubtim? Svar: En av de mest fantastiske sensasjonene for nettverksmarkedsføring som har kommet og en som er i posisjon til å revolusjonere alt om entreprenørskap i dette landet.

Før konvensjonen i 2009 avanserte Duke til 4-stjerners diamantdirektør (vanligvis mellom seks sifre) sammen med sin nye kone Sheila. Sheila hadde angivelig en betydelig “jobb”-mentalitet, så denne “nettverkstingen” har vært ganske annerledes for henne. Den nylige 4-stjerners prestasjonen er akkurat der ting begynner for dette paret, ettersom lidenskapen deres blir til å hjelpe de på laget deres å komme videre og bygge enda større drømmer. Nettverksmarkedsføring og direktesalg har et enormt potensial for mange unge gründere hvis Duke og Sheila har noe med det å gjøre.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta