Eksotiske biler: Forventninger og virkeligheter når du leter etter en

E

Hva er det første du tenker på når du tenker på eksotiske biler? Er det en populær sportsbil som en Ferrari eller Lamborghini? Eller kanskje du foretrekker noen av de nyeste muskel- og luksusbiler som Ford Mustang, Chevrolet Camaro eller Ashton Martin V12 Vantage S.

Uansett hvilken sjelden bil du drømmer om, bør du vite fra begynnelsen at det krever mer enn en bulende koffert med kontanter (eller en sjekk med dusinvis av nuller) for å få din egen eksotiske bil. Se tilbake til første gang du har kjøpt bil. Å fange drømmebilen din krever mer enn bare å gå inn i forhandleren: du må forhandle om lånerenten (hvis noen), diskutere vilkårene, be om å oppgradere eller endre noen ting her og der, og så videre. La oss diskutere prosessen med å kjøpe en eksotisk bil.

En mulighet for livet

Det er mange eksotiske biler å velge mellom, spesielt hvis penger ikke er noe objekt, men det blir sikkert lettere sagt enn gjort å bestemme seg for ‘den ene’. En av de første tingene du bør gjøre er å sette budsjettet: si, for eksempel $ 200 000. Å sette et tak reduserer automatisk stresset ved å velge fra muligens dusinvis av alternativer til en mer håndterlig liste.

Siden du leter etter en eksotisk bil, må du selv definere “eksotikken” til en bil. Gjør research på nettet, skriv ned dine preferanser, og lær nomenklaturen knyttet til luksusbiler eller sportsbiler, inkludert hva slags motor de har og så videre. På den måten kan du være i forkant med forhandlerens selger ved å si detaljene i bilen du vil ha. Husk å fortelle ham/henne din foretrukne prisklasse også, og ikke vær redd for å runde den opp slik at du får et bredere utvalg av modeller på toppen av haugen.

Husk at forhandlere sjelden lar potensielle bilkjøpere prøvekøre en bil rett ved flaggermuset. For å hjelpe deg med å bestemme deg for hvilke eksotiske biler du bør vurdere, kan du søke på nettet og lese upartiske anmeldelser eller prøvekjøre videoer av bilene dine på listen.

Vær oppmerksom på at sjeldne biler som blir anmeldt på nettet, kanskje ikke er tilgjengelige i markedet, så sørg for å liste opp flere alternativer og rangere dem basert på dine personlige kriterier.

Gjør og ikke gjør

Vis bevis på dine økonomiske evner. Be selgere om å informere deg om forskjellige vedlikeholdsplaner, giralternativer, merker og modeller som er tilgjengelige eller snart kommer. Jo mer du er i stand til å kommunisere med selgerne, jo mer sannsynlig er det for deg å få en anstendig plan til den laveste prisen.

Hvis du vil ha en bil som krysser statsgrenser, ikke vær redd for å gjøre noen langrennsreiser for å få den.

Når det er tillatt, kan du ta den/de heldige bilen en liten tur for å få en god følelse av kjøretøyet, fra motoren som spinner, til hvor fort den virkelig kan gå.

Hvis du vil ha elektroniske verktøy som kan hjelpe deg med å finne en eksotisk bil som du synes er fin nok til å være en del av bilsamlingen eller garasjen, kan du besøke nettsteder som Cars.com, eBayMotors.com og AutoTrader.com.

Til slutt, sørg for å sjekke en eksotisk bils kjørelengde, tilstand, alternativer, girkasse og andre deler som du anser viktige før du tar en endelig beslutning.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta