En detaljert gjennomgang av Harley Benton elektrisk fiolin

E

Da jeg begynte å lære fiolin på slutten av 1960-tallet, ble det forventet at du skulle spille det mer tradisjonelle instrumentet. Hvis du ønsket å kjøpe en elektrisk fiolin, hadde du problemer med å finne en på markedet, og når du gjorde det, var de ekstremt dyre. Det nest beste var å kjøpe en pickup, stappe innsiden av fiolinen med vatt for å unngå tilbakemeldinger og finne en passende forsterker. Uunngåelig måtte du kjøpe en forforsterker, og ettersom alle forsterkerne var designet for gitarer, klarte du aldri å produsere en lyd som til og med var i nærheten av hvordan en fiolin skulle høres ut.

I det 21. århundre har alt dette endret seg, og vi er nå bortskjemte med valg når det kommer til elektriske fioliner. Teknologien har avansert så mye på dette området, at du ikke trenger å bruke tusenvis av pund for å få en fiolin av rimelig kvalitet. Harley Benson elektrisk fiolin koster deg ikke mer enn rundt 130 00 pund, men er den verdt pengene? Her er noen fremtredende punkter for å gi deg en idé.

Harley Benton bruker et Active Shadow Nanoflex bridge pickup-system, og har line out-fasiliteter for hodetelefoner så vel som for en forsterker. Det er bass-, diskant- og volumkontroller, og inkludert i prisen er bue, kolofonium og batteri for det aktive systemet. Fiolinen veier ca 700 gram. Fargene inkluderer svart, hvit, blå og Ferrari rød.

Lyden du får ut av fiolinen vil veldig avhenge av hva du setter den gjennom og hvilken effektpedal (hvis noen) du har tenkt å bruke. Fordi Harley Benton kan spilles med hodetelefoner, hvis du bor i et hus med andre mennesker, er den stille nok til å spille når som helst uten å forstyrre noen. Jeg foreslår at du investerer i en virkelig god akustisk forsterker som en Roland Cube, som virkelig vil forbedre lyden. For en effektpedal kan du ikke gå galt med Zoom GX1.

Det er noen negativer til denne fiolinen, for eksempel vekten og den svake susingen du får fra pickupen. Vektproblemet kan løses ved å bruke hakestøtte, og susingen kan reduseres kraftig ved å rote rundt med tone- og volumkontrollene.

Jeg liker Harley Benton, og for prisen tror jeg at den er vel verdt å ta en titt på.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta