Enkle modifikasjoner for å forbedre ytelsen til Ferrari -biler

E

Tuning av bilmotoren for å forbedre ytelsen har blitt det heteste temaet i cyberverdenen blant motorene over hele verden. Et interessant faktum om tuningen er at den ikke er i stand til å forbedre ytelsen til gamle biler, men også i de nylig lanserte bilene, som er godkjent for kraft med motorer. Vel, dette er ganske overraskende hvorfor en eier av den nylig kjøpte bilen foretrekker å øke kraften til bilen hans som allerede er utstyrt med en kraftig motor. Interessant nok er et svar på dette spørsmålet i enkle ord å nyte sitt fulle potensial.

Dette er hovedsakelig på grunn av strategien som ble vedtatt av produsenten av den aktuelle bilen, som begrenser dem til å lansere bilen ved å minimere de faktiske ytelsesparametrene. Årsaken bak denne logikken er kjøreforholdene som drivstoffkvalitet, veistand, trafikkforhold osv. Som råder i forskjellige land. La oss for eksempel snakke om bilene utviklet av den italienske bilprodusenten Ferrari. Bilene produsert av produsenten er kjent for sine kraftige motorer som er i stand til å berøre merket fra 0 til 100 km/t i løpet av mindre enn 5 sekunder. Disse bilene kjøpes hovedsakelig av ekspertbilister som foretrekker å kjøre bilen sin i konkurranse med vindens hastighet.

Men overraskende nok er noen av Ferrari -eierne ikke engang fornøyd med den leverte ytelsen og ønsker å få mer sin elskede bil, og derfor går de gjennom dette kravet og jakter alltid på metodene som er i stand til å få ønskede resultater fra bilen. En annen interessant faktor ved tuning er at hvis du eier noen av de klassiske Ferrari -bilene, kan du konvertere den til F1 -sportsbilen ved å justere den gjennom en eksperttekniker.

La oss nå gå mot tuningmetodene til Ferrari som er nyttige for å forbedre ytelsen i henhold til eiernes forventninger.

  1. Tuning og oppgradering av det eksisterende motorsystemet: Tuning engine refererer til oppdatering av det eksisterende programvaren som er installert i motorstyringsenheten med et nytt program. Dette kan gjøres ved å enten erstatte det eksisterende stemmeboks med ny tuningboks eller ved å skrive det eksisterende programmet om med et nytt. Begge disse metodene har sine individuelle fordeler og ulemper, der førstnevnte er lett å utføre og gjør det lettere for bileieren å installere den utrullede tuningboksen igjen hvis han ikke er fornøyd med resultatene fra den nye boksen. Den siste metoden er kompleks og må utføres av en ekspert tekniker. Ulempen med denne metoden er at du ikke kan installere det utfasede programmet, hvis du ikke er fornøyd med det nye programmet. Det ville være interessant å vite at begge metodene er nyttige for å forbedre kjøretøyets effekt og dreiemomentgenereringseffektivitet.

Bortsett fra begge disse metodene er det en metode som generelt er relatert til å erstatte den eksisterende motorkonfigurasjonen med den kraftigere motoren. Verdt å nevne funksjonen i denne prosessen er at du kan nyte resultatene som er godkjent for den nylig konfigurerte motoren.

  1. Oppgradering av overføringssystemet: Når du har justert bilen din til Ferrari i henhold til dine krav, vil det være avgjørende for deg å endre det eksisterende girkassen, som passer til den nyinnstilte motoren. Å gjøre dette vil hjelpe deg med å kjøre bilen til sin fulle hastighet på toppgir i henhold til motorens krav.
  2. Kosmetiske oppdateringer: Tuning av bilen, selv om det refererer til oppgradering av motorkonfigurasjonene, krever det også flere oppdateringer. For å glede deg over de forventede resultatene til den innstilte motoren, må du også endre bilens eksisterende infrastruktur slik at den ikke legger ekstra vekt på ytelsen til den oppgraderte motoren. For det bør du prøve å minimere vekten på bilen din ved å installere karbonfiberhjul i stedet for eksisterende karbonlegeringer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta