Et annet mirakel av Honda Cars er Honda Jazz

E

Honda-biler er det mest kjente merket i India. Honda-biler i det indiske markedet er mer etterspurt, og salget av Honda-biler øker år etter år, ettersom Honda-biler i India har gjort sin sterke posisjon og har et svært bemerkelsesverdig rykte for pålitelighet. Honda-biler i India er i utgangspunktet rettet mot middelklasseforbrukere som Honda City, Civic, Accent, Accord og jazz.

La oss diskutere Honda jazz pris og funksjoner. Honda har gjort sitt inntog i kombisegmentet i det indiske bilmarkedet med sin nyeste modell – Honda Jazz. Denne Honda kombibilen er familiebilen og har plass til 5 personer. Denne bilen har blitt lastet med en 2L i-VTEC-motor (Intelligent Variable Valve Timing og Electronic Lift Control), som lover å levere en kraft på 90ps @ 6200rpm, nesten jevnt. Når det gjelder dreiemomentet, kan du forvente å motta maksimalt 110nm @ 4800rpm.

Eleganse, stilige, fantastiske og stilige ord kommer ut fra tankene dine når du ser på Honda Jazz-bilen. Dens luksuriøse, romslige og romslige interiør vil gi deg turen med stolthet. Selskapet har også lansert den nye Honda Jazz X med noen ekstra funksjoner som mangler i den gamle versjonen, som lettmetallfelger, en ny grill, tåkelys, høydejusterer for førersetet, blå-svart interiør, en sårt tiltrengt USB-port for stereoanlegg og kommer også med noen forskjellige farger som fyller livet ditt med glede og lykke.

Bilen er virkelig laget så tålmodig som gir full komfort og letthet. Honda Jazz er tilgjengelig i tre varianter og alle drives av 2L, 1198cc, 4-sylindret, i-VTEC bensinmotor med 5-trinns manuell girkasse. Habanero Red, Deep Sea Blue, Tafeta White, Crystal Black Pearl, Alabaster Silver, Sherbet Blue er spennende farger av Honda Jazz.

Det er ingen tvil om at bilen er prefekt fra alle sider, men prisen på bilen er lite dyr for kombisegmentet. Honda Jazz-bilprisen vil konkurrere med andre biler i kombisegmentet som Skoda Fabia, Hyundai i20 og Chevrolet SRV. Prisen på denne bilen er Rs. 7,53 lakh som er mer enn den eksisterende varianten rundt Rs. 30 000.

For å sjekke ut flere modeller av Honda-biler, kom bare til de klassifiserte nettstedene på nettet og velg den bilen du ønsker.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta