Ferrari brukte biler – F450 Scuderia

F

Med den fortsatte økningen i vår kanadiske valuta, er brukte brukte biler fra Ferrari blant de mest populære high-end kjøretøyene som blir kjøpt i USA og importert til Canada. Porsche, Jaguar og Aston Martin er også importert til Canada på rekordmange tall, men Ferrari ser ut til å være den overveldende favoritten for entusiaster. Vi skal ta en titt på det noen kaller det «sexy dyret» i kullet, og den mest medrivende sportsbilen kjent for menneskeheten. Mine damer og herrer, uten videre, F430 Scuderia.

F450 Scuderia-utgaven ble introdusert på bilutstillingen i Frankfurt i 2007 av syv ganger verdensmester i Formel 1, og har aldri vært mer fornuftig enn nå. Ferrari tok F430 og skapte en lettere, slankere og bedre ytelse. Et karbonfiberinntak manifold og et oppgradert tennplugg ioniseringsovervåking tenningssystem, sluker motoren. Dette har gitt Scuderia en kant på 50 hestekrefter over den litt tøffere F430. En paddle-shifted seks-trinns semiautomatisk girkasse er standard, mens griller og ventiler er strategisk plassert rundt denne bilen for å kjøle. Et par malte striper flyter fra hette til bagasjerom, noe som betyr at dette er en unik Ferrari.

Prisen for en Scuderia i 2007-2009 i Canada varierer fra $ 260 000 til så høyt som $ 290 000. Dessverre, selv om du ville ha en, er det svært få rundt å velge mellom. Canadas Ferrari -inventar har en brøkdel av mengden brukte Ferrari F430 -biler i USA. Du kan kjøpe en Scuderia fra 2009 for $ 169 00 USD og få den gjemt i garasjen din for $ 205 000 med alle modifikasjoner og gebyrer betalt. Det er derfor en litt brukt Ferrari F430 er den mest ettertraktede superbilen i Canada, folk elsker å spare $ 40- $ 60 000!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta