Hva du kan forvente med en eksotisk leiebil

H

Jeg har vært i Las Vegas flere ganger, og jeg har aldri blitt skuffet. Det ser ut til å bli bedre for hver gang, men dette går tilbake til å prøve nye ting. Ett år hadde jeg en konferanse og spurte min beste venn fra videregående om å bli med meg etter at konferansen ble avsluttet. Vi planla å henge ut og snakke om de “gode ole -dagene”, men den eneste fangsten var at vi skulle få en eksotisk leiebil i Las Vegas. Jeg var litt spent, men hadde egentlig ingen anelse om hva jeg kunne forvente. Jeg søkte på nettet, fant et selskap, ringte og stilte noen spørsmål, og før jeg visste ordet av det, fikk jeg en telefon om at bilen ventet på meg nede. Det var en Lamborghini Gallardo Spyder i vakre Ithica Green (Neon for fargeutfordret) cabriolet. Dette var den beste tiden jeg har hatt i Vegas til dags dato, og jeg vil anbefale det på det sterkeste. Så hvis du er ute etter en eksotisk leiebil i Las Vegas, bør du vurdere følgende:

1. Sjekk ut konkurransen

Flere byer har eksotiske leiebilselskaper, men Las Vegas er sannsynligvis hjemmet til flere enn noen andre siden det er “Adult Disney World” der tusenvis av spenningssøkere kommer for å leve det opp og bruke alt. De har kanskje ikke tenkt å bruke alt, men hvordan tror du de bygde Bellagio? Med hard konkurranse om dine hardt opptjente dollar kommer ofte en bedre avtale for den eksotiske bilentusiasten. Med noen få telefonsamtaler og nettsurfing vil du oppdage at noen tilbyr en avtale på noen få utvalgte biler, mens andre tilbyr rabatt hvis de leies i bestemte timer. Andre vil trekke deg inn ved å tilby en timepris i stedet for en dagspris. Når en bil kan leie for $ 1000 til $ 2800 i 24 timer, vil kanskje bare 5 timer gjøre det! Du kan også bli overrasket over å finne ut at du kan spare flere hundre dollar på noen biler bare ved å velge et annet selskap. Samme bil, samme hestekrefter, lavere pris … go figur. Jeg elsker konkurranse!

2. Les det med småt

For enhver eksotisk leiebil i Las Vegas er det en kjørelengde. Dette er ment å holde milene lave og derfor vedlikeholdskostnadene lave … eller lavere siden de aldri er “lave”. Kilometertaket varierer fra 50 miles om dagen til 150 miles per dag. Hver mil som kjøres over grensen vil koste deg fra $ 1 til $ 3,50 for hver MIL! Så tro ikke du kommer til å kjøre til Los Angeles og tilbake uten å legge ned noen alvorlige penger! Du vil også støte på en avbestillingsregel. Noen er mildere enn andre, så hvis du tror du må kansellere, kan du finne ut retningslinjene deres. Noen vil belaste deg for hele leiebeløpet, mens andre holder deg til $ 500. Stor forskjell, så sjekk det. Siden retningslinjene vil referere til 48 timer eller 72 timer før leietiden, bør du vite hvilken tid som regnes som din leietid, slik at det ikke er noen diskusjon om tidspunktet.

3. Forsikring, vrak og andre morsomme detaljer …

Ja, du bør ringe og fortelle forsikringsselskapet at du planlegger å finne en eksotisk leiebil i Las Vegas og ta en uformell tur. Alle eksotiske utleie krever at du har bilforsikring og bekrefter det. Men de vil ikke bekrefte at forsikringen din er tilstrekkelig. Jeg ringte min og jeg har en omfattende dekning. Hvis jeg ødelegger en $ 450.000 Lamborghini Murcielago og det koster $ 300.000 å reparere, vil de reparere den etter at jeg har betalt egenandelen. Hvis jeg støter på en annen Murcielago (hva er sjansene. Oh, jeg glemte, i Las Vegas, det er faktisk en ganske god sjanse!) Og det er min feil, de vil bare betale opptil $ 100 000 og resten er på meg. Det er ikke sannsynlig at det skjer, men sjekk din egen risikomåler og spør leien om tilleggsforsikring hvis de tilbyr den. Også utleiefirmaet kan komme etter deg for “tilfeldige krav” som tapt inntekt. Hvis du reparerer bilen deres, og det tar 2 uker, har de tapt 2 ukers inntekt fra den bilen. Denne kostnaden dekkes sannsynligvis ikke av politikken din. Hvis du i det hele tatt er bekymret for noen av disse problemene, kan du spørre om de har en tilleggspolicy, eller spør operatøren din om de vil gi et midlertidig tillegg til retningslinjene dine. Det skader ikke å spørre.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta