Hva handelspsykologi og Feng Shui har til felles

H

Jeg vet, en merkelig tittel og en enda merkeligere kombinasjon av emner. Vær så snill å bære med meg et øyeblikk: Jeg har handlet siden 2001. På handelsreisen lærte jeg en stor ting, som jeg kaller den enhetlige teorien om handelssuksess. Denne tingen er at absolutt alt henger sammen.

La meg forklare:

Tradere og mennesker for øvrig er så vant til å tenke i bokser at vi overser den største, enkleste loven i vår eksistens som påvirker hvordan vi skaper vår (handels) suksess. Jeg snakker om hvordan bevissthet fungerer.

Bevissthet gjennomsyrer alt, det er den universelle loven.

Denne loven betyr i utgangspunktet at alt du ser på og opplever i din handelsverden, oppleves gjennom bevisstheten din først, før du blir klar over de individuelle boksene som tankene dine har satt opp som et filtersystem, slik at du kan forstå alt forskjellige opplevelser.

Her er gnidningen: Sinnet ditt behandler de fleste av sine erfaringer ubevisst.

Tendensen til å se ting som separate skaper et skjevt syn på verden. Det får deg også til å ta feil handling, fordi du handler på illusjonen om separasjon som om den var ekte.

Box -tenkning hindrer deg i å se hva Feng Shui og handel har til felles.

Har du noen gang tenkt på at bevisstheten ser bokstavelig talt alt før du gir opplevelsen en verdi?

For eksempel: Du verdsetter en god handel som er verdt din oppmerksomhet, akkurat som du ville verdsatt en flott strand som en motivasjon for å utvikle bedre handelsvaner. Likevel vet du at stranden ikke er din virkelighet i dag, fordi kontoret ditt er mørkt og det regner eller snør ute. Det er din virkelighet slik du ser det.

Skjønner du hvor jeg skal med dette?

Du har selvfølgelig sett bildene av handelsmenn som sitter ved stranden, eller kjører en Ferrari. Ideen bak disse bildene, vanligvis meglers annonser, er å lokke deg til å handle med dem ikke fordi de er den største megleren, men fordi ditt utrente sinn er grådig. Den vil ha Ferrari og strandlivsstilen NÅ.

Nesten for enkelt er det ikke?

Hvis du er en erfaren handelsmann eller en erfaren investor, vet du hvordan disse “små” ønskene som strekker seg dypt inne i den følelsesmessige delen av hjernen påvirker din oppførsel.

Tenk hvordan handelshodet ditt ville slappe av hvis det hver gang det går inn i handelsrommet ditt, ser det et nydelig skrivebord og et behagelig objekt. Ditt bevisste handelsinntrykk begrunner at det bare trenger et godt diagram.

Hvor feil tar du:

Når handelshodet ditt ser noe som er vakkert, stimulerer det en feel good -faktor som gjør at du vil prestere bedre. Hjernen “ser” ikke gjenstanden for kunst, den ser snarere hva den forbinder med den objektet: kunst, som rikdom, suksess eller sikkerhet, de viktigste motivatorene som driver oss til å fortsette, selv når vi går gjennom en grov lapp.

Husk: Hjernen din tenker ikke når det gjelder nå og i morgen. Hjernen din ser bare nå i hvert øyeblikk.

Når du går inn på kontoret ditt neste, ta en titt rundt, men med ditt bevisste sinn slått på. Legg merke til hvilke subliminale meldinger kontoret ditt sender til din handelshjerne. Jeg tror du vil bli overrasket.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta