Hvilke ferrarier er konvertible? 6 modeller (med bilder)

H

Ferrari er på listen over de mest populære superbilene i verden. De er kjent for sin prestisjetunge arv, unike design og utrolige ytelse. Modellene er de som kan konverteres. Noen av de konvertible inkluderer Portofino, California, Spider, og så videre. I denne artikkelen skal vi snakke om 6 modeller av Ferraris som er konvertible. Les videre.

1. Ferrari Portofino

Ferrari Portofino er på listen over eksisterende produktlinjer i superbilen som inkluderer flere andre cabrioleter som F8 Spider og 82 GTS. Denne bilen er ikke et godt valg for racing, men kan brukes som et høytytende kjøretøy for et drag-stripe-løp nå og da.

Portofino er en etterfølger av California T -modellen som var ganske populær for sin rimelige pris og praktisk. Med en frontmotordesign drives denne superbilen av en V8-motor.

Men den har en stivere fjæring for bedre kjørekvalitet og høyere effekt for å opprettholde en høy hastighet på 199 mph.

2. Ferrari 488 Spider

Med en 3,9L V8-turboladet motor trenger denne superbilen bare 3 sekunder for å berøre en høy hastighet på 62 km / t. Toppfarten til denne giganten er 202 mph, og den er på listen over de beste bilene når det gjelder ytelse.

488 Spider er et ideelt konvertibelt kjøretøy. Hardtop gir deg beskyttelse mot elementene. I tillegg kan den brettes slik at du får litt sol og frisk luft. Det er enkelt å bytte mellom cabriolet og coupé -modellen. Hardtoppen tar bare 13 sekunder å trekke seg tilbake.

3. Ferrari 812 GTS

Ferrari 812 GTS debuterte to år tilbake i 2019. Den samlet mye ros fra eksperter og kritikere i bransjen. Denne varianten med åpen topp kan generere dreiemoment på 530 lbs-ft og mer enn 700 hk for den høyeste hastigheten på 211 mph. den kan gå fra 0 mph til 62 mph på bare 3 sekunder. Så det er en av de beste konvertible modellene av Ferrari.

Hardtoppen på kjøretøyet tar bare 14 sekunder å trekke seg tilbake. Og det gode er at taket bare kan trekkes tilbake når hastigheten er under 24 km / t. I tillegg har den uttrekkbare toppen ingen innvirkning på bilens design eller ytelse.

4. Ferrari F60 America

Ferrari er ganske populær for lansering av tiltalende biler. F60 America er på listen over sjeldne og dyre biler. Denne begrensede utgaven er konvertibel og er basert på den populære F12 Berlinetta. Denne superbilen er imidlertid mye dyrere enn Berlinetta.

5. Ferrari LaFerrari Aperta

Ferrari Aperta er kjent for sin høye hastighet. Denne konvertible superbilen drives av en 6,3 liters V12-motor og genererer et dreiemoment på 664 lbs-ft. I tillegg genererer den 949 hk for å nå en toppfart på 217 mph.

6. Ferrari California/California T

Denne er den mest populære konvertible Ferrari -modellen. Det er en inngangsnivå Ferrari for den gjennomsnittlige kjøperen. Selv om det er rimelig, kan det ikke ligge bak noen annen modell når det gjelder ytelse. Den kan nå en toppfart på 192 mph og går fra 0 mph til 62 mph på 3 sekunder.

Kort sagt, dette var en introduksjon til 6 konvertible modeller av Ferrari. Håper du finner denne artikkelen nyttig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta