Hvordan finne single kvinner i den svingende livsstilen

H

Dette er hovedsakelig skrevet for parene der ute som leter etter en singel dame swinger, men tipsene er relevante for single menn også.

Først må du vite at det bare ikke kommer til å bli så enkelt som du ønsker.

Det er omtrent like sannsynlig som å få HIV fra oralsex. Spesielt hvis du leter etter en bi dame som har langt blondt hår, 36C, har en fin stram rumpe, har en singel bi kjæreste, har ingen bagasje og ønsker å gjøre begge to utelukkende (forutsatt at dere er et par). Det er statistisk mulig, men usannsynlig.

På den annen side, hvis du leter etter en skilt mor med et par barn, pant opp baken hennes, noen ekstra pund, pent, men ikke supermodellmateriale. Hun er kanskje ikke perfekt, men hun vet fortsatt hvordan hun skal ha det gøy, du er mer sannsynlig å lykkes.

Med mindre du er uavhengig velstående, eier en Ferrari og ikke har noe imot å betale for alle middagene og underholdningen deres, bør du kunne finne mange single kvinner selv om du oppfører deg som en idiot.

Stort sett alle singlekvinnene Ted og jeg har møtt i den swingende livsstilen har hatt sin del av bagasjen. De vil bare gjøre meg (faktisk har vi hatt den situasjonen med par også, en morsom ting, selv om de ikke forteller oss det i starten, de bare gjør det åpenbart når ting begynner å skje). Beklager, Ted og jeg er i dette sammen, for hverandres glede.

Single kvinner trenger ikke swingers magasiner eller swinger nettsteder for å møte noen. De kan gå inn i nesten hvilken som helst travel bar og plukke opp hvem de vil. De har kontroll. Det er ikke å si at de ikke bruker blader eller nettsteder for å møte folk, men de jeg har sett svarer vanligvis fordi så snart de legger ut en annonse eller profil blir de oversvømmet med svar, ettersom jeg er sikker på at du kan tenke seg.

Single kvinner er den mest ettertraktede prisen i livsstilen, og så sjeldne at de ofte omtales som en enhjørning. Men i motsetning til enhjørningen eksisterer de faktisk.

Så sørg for at du husker hvor mye av en premie hun er når du møter en, og behandle henne spesielt. Pass på å huske at du aldri bør forsømme din egen partner, ellers vil du betale for det senere (sjalusi er ikke gøy). Dette gjelder både menn og kvinner der ute.

Så for alle single menn der ute, siden du nå har lest artikkelen min om hvordan du kan plukke opp single kvinner for par, så må du innse at det kommer til å bli enda vanskeligere for deg som enslig mann å finne disse unnvikende seksuelle kvinner enn det er for parene, men det er mulig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta