Hvordan teste Titanium Masonic Ring for å se om den er ekte

H

Titan er et lett, men sterkt og holdbart metall. Den brukes til en rekke jobber og brukes mye i ubåter, satellitter, Ferrari navkapsler og fly.

Metallet har lavere varmeledningsevne som gjør det varmere å ta på. Disse brukes også til å lage ringer og andre smykker. Disse er enkle og elegante og har en myk finish som gjør dem myke å ta på.

Den største vanskeligheten er at titan er et ekstremt vanskelig materiale å jobbe med, men resultatet gjør mer enn det.

Titanium Masonic Rings er ekstremt populære blant frimurere. Disse er faktisk designet av en murer og brukes bare av murere. De tilgjengelige størrelsene er 8 til 14, og alle ringene er gravert med et kompass og en firkant.

Disse er begavet til brødre som har krysset et bestemt nivå og vist med stolthet.

Forfalskninger gir mer fortjeneste

En rekke anerkjente organisasjoner tilbyr disse ringene i sine store butikker, og de kan til og med bestilles over internett. Noen mennesker lager imidlertid falske etterligninger som lett kan lure øyet.

Disse ser ut og føles som originale titanringer, men varer ikke så lenge de er laget av et metall av dårligere kvalitet. De er billigere og enklere å lage, og ettersom de selges som titanringer, genererer de en mye større fortjeneste på salget.

Når en person innser at han eller hun har blitt lurt med en falsk, er det vanligvis for sent.

Tester ringen

Den beste måten å unngå å bli lurt på er å teste ringen for å sikre at du får en original Titanium Masonic Ring. Dette kan gjøres ved å følge en rekke enkle trinn:

1. Føl ringen rundt og hold den mot en lyskilde for å se om det er riper. Det skal føles helt glatt og ikke ha noen riper, ellers er sjansen stor for at det er en forfalskning som har brukt noe annet metall.

2. Titan er et relativt sterkt metall, og derfor blir ikke ringene laget av det lett å bøye eller ripe. Sjekk derfor ringen ved å slå den på en hard overflate og se om det er tegn til grov bruk. Tilstedeværelsen av slike tegn indikerer at ringen er en falsk og kunden bør hoppe over en slik butikk helt.

3. Det siste trinnet for å kontrollere ektheten er å se om det blir korrodert av saltvann. En original ring vil ikke bli påvirket av saltvann uansett hvor lenge den er utsatt for den.

En falsk, derimot, vil definitivt vise noen tegn på korrosjon hvis den senkes i saltvann. Dette er imidlertid ikke en veldig praktisk metode da ringen må oppbevares i saltvann i lang tid.

Disse ringene er ekstremt populære spesielt som gaveartikler og bæres med stolthet. Den enkleste måten er å velge en anerkjent organisasjon for kjøpet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta