Kvinnens errogene soner er som fingeravtrykk – 5 tips

K

La oss starte med grunnlaget. “Hva har kvinner til felles med fingeravtrykk?” Jeg skal fortelle deg: alle har sitt eget individuelle avtrykk. Det er sikkert mange lignende fingeravtrykk, men ingen kopier! Det samme med seksualitet og erogene soner: hver kvinne har sine egne individuelle preferanser, fantasier og soner. Det som gjelder for den ene kvinnen kan være veldig forskjellig for den andre. Det en liker, synes den andre er forferdelig. Du kan se hva jeg får til: Jeg kan gi deg mye for de fleste kvinner. Til slutt er empatien din hva menn alltid trenger. Vennligst ikke bruk alt blindt!

La oss ta en rask titt på en av de viktigste forskjellene mellom mannlig og kvinnelig seksualitet: Hvis ditt seksuelle lyst (som mann) var et kjøretøy, ville det heller være alt, det ville være en Ferrari. Fra null til hundrevis på få sekunder. Det er av denne grunn at jeg aldri har hørt om en mann som klager når en kvinne starter sex med full gass uten spørsmål. Vi menn kan gjøre det. Vi når arbeidstemperaturen på kort tid. For kvinner er situasjonen ganske annerledes: kvinners lidenskap er mer som et godstog. Den kjører sakte og tar lang tid å begynne å bevege seg. Men når toget er i bevegelse, så er det virkelig ustoppelig kraft i det.

Kvinnens errogene sone # 1

Ok, du har ventet lenge nok – la oss starte med den første erogene sonen: de indre lårene! Vi kan ikke unnslippe de indre delene av lårene fordi: Dette er et nesten umiskjennelig slag for nesten hver kvinne hvis oppmuntring du ønsker å øke. Kvinner (og menn) er veldig følsomme for indre lår. Og de er også nær episenteret for kvinnelig begjær (nøyaktig jeg mener skjeden). Så hva du kan gjøre: Skyv hendene eller fingrene sakte med knehøyde nesten til skjeden og utsett hele innsiden for grundig stryking. Kvinner elsker å bli elsket her. Og det faktum at du alltid reduserer bevegelsene dine til sentrum av nytelse, men aldri berører dem der, det er veldig sannsynlig at det forårsaker stor spenning og forventning hos henne. Forresten, det samme prinsippet kan implementeres like godt med tunge og lepper. Om og om igjen fra utsiden til innsiden, og deretter – rett foran skjeden – stopp og start igjen utenfor.

Erogen sone # 2

La oss ta det et skritt videre og komme litt nærmere sentrum av kvinnelig begjær. Dette er området som – feilaktig – får for lite oppmerksomhet fra de fleste: Labia er utrolig erogene. En kvinne har ikke bare mange nerveender der. Klitorisføttene løper også langs innsiden av kjønnsleppene. Og det er en fordel med kjønnsleppene: du er veldig, veldig nær stedet der du føler deg bra. Betyr: hvis du har å gjøre med kjønnsleppene, får du ikke bare partneren din til å føle seg utrolig bra, du øker også hennes forventning til mer. Da kan hun bokstavelig talt føle hva som vil skje når du beveger fingrene / tungen / penis utover. Slik skaper du seksuell spenning hos henne. Seksuell spenning er hjørnesteinen i nesten hver kvinnes ønske. Du kan være utrolig stimulerende for kjønnslepper, slikke den opp og ned. I tillegg er det spesielt nyttig for forspill, mental bevegelse opp og ned av kjønnsleppene med to fingre. Forresten: Jeg utelater bevisst skjeden og klitoris som erogene soner (rett og slett fordi jeg gjerne vil fokusere på noen få andre områder).

Sone 3:

Mange menn tenker for mekanisk. Du tenker for mye på hvilket trykk som vil være bedre, bør du vri brystvortene med eller mot klokken, og når det er riktig tidspunkt å endelig få sex. Imidlertid vil du miste all din tilstedeværelse ved å elske. Og det er nettopp det som gjør å spille med erogene soner så spesielt for kvinner. Når du er sammen med partneren din, venter kroppen og sonene hennes på din fulle oppmerksomhet, begjær og mannlige tilstedeværelse. Føl hårets mildhet mellom fingrene, kjenn og nyt den delikate huden hennes rundt halsen. Nyt følelsen av brystene hennes i hendene og nyt reaksjonen hennes på det du gjør med henne. Vær der! Vær tilstede! Med full bevissthet. Og la analytiske tanker gå. Dette er hva kvinner handler om, spesielt når de har sex.

Erogen sone #4

Nakke. Jeg tror ikke jeg faktisk har møtt en eneste kvinne som ikke syntes berøring på halsen var utrolig spennende. Du kan spille munnen din optimalt her. Kyss forsiktig partnerens hals og kragebein eller over skulderbladene. Hvis du er i godt humør, kan du også lure litt. Suging, ned til en liten bit, er ofte svært ønskelig, når nivået av glede allerede har økt. Alternativt kan du stryke partnerens nakke med hendene under et intenst kyss, eller la fingrene forsiktig (eller sterkt) skli nakken hennes. Oppmerksomhet: og her, selvfølgelig, den berømte, beryktede nakkemassasjen. Det er lite sannsynlig at kvinnen din vil si nei. Nakkemassasje trenger ikke å være sexy, men skjer ofte slik. Fordi kvinner først og fremst elsker sensitiv berøring mot nakken (unntak bekrefter regelen som alltid).

Erogen sone # 5

Inne i underarmen snakker jeg om den delen av underarmen der huden er veldig tynn, inkludert albuen. Forresten: tynn hud er nesten alltid veldig utsatt for små kyss og sakte stryking med fingertuppene (opp til grundig greing). Og innsiden av underarmen er feilaktig glemt! Bare gi deg selv og din gudinne litt tid og stryk forsiktig fingertuppene en stund fra håndledd til albuer (eller høyere, om nødvendig) og tilbake igjen. Kanskje dere begge vil bli overrasket over hvor godt det egentlig føles.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta