Lamborghini historie

L

Lamborghini-biler er godt elsket av bilentusiaster rundt om i verden. De har utmerket ytelse når det gjelder hastighet og bygget med stil. De viktigste egenskapene til en Lamborghini -bil er dens enorme stil og enorme hastighet. De er Ferrari nummer én konkurrent. Og hvis du tilfeldigvis bor i Beverly Hills, vil du sannsynligvis se en Lamborghini med saks ved kjøpesentre, kjøre thruss og kaffebarer. Denne typen kjøretøyer er utelukkende designet for noen kunder.

Grunnleggeren av Lamborghini, Ferruccio Lamborghini, som tjenestegjorde med luftvåpenets mekanikkorps med Italia under andre verdenskrig. Og han var flink til å jobbe med motorer. Da andre verdenskrig var over var det mangel på traktorer. Lamborghini grep muligheten, og han kjøpte militære maskiner som var et overskudd og byttet dem til traktorer. Det var en strålende idé, og hans trekk resulterte i en blomstrende forretningskarriere som ung gründer. Og det gjorde ham til en veldig velstående mann veldig raskt.

Traktorvirksomheten til Lamborghini ble mer vellykket i løpet av 1950, og de utvidet seg til varme- og klimaanleggsvirksomhet og var enda mer blomstrende virksomhet. Lamborghini var bilelsker, og han hadde mange sportsbiler som ble ansett som de beste på den tiden. Og på grunn av frustrasjonen over Ferrari -biler bygde han en bil som var bedre fra Ferraris. Han bygde en topp moderne bilfabrikk i den lille landsbyen Sant’Agata. Og bilingeniøren hans var Giotto Bizzarrini som jobbet med Ferrari før. Traktorvirksomheten møtte også vanskelige tider på begynnelsen av 70 -tallet som førte til at Lamborghini solgte sin kontrollerende eierandel i Automobili Lamborghini SpA til en sveitsisk industrimann. Da oljekrisen kom ble problemene forverret og førte til at han solgte aksjene som var igjen. Men etter ti år erklærte Lamborghini konkurs fordi utviklingen av den militære lastebilstilen Cheetah ikke solgte bra.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta