Lamborghini Reventon: 1,6 millioner dollar bil

L

Det er dyre biler og det er ikke -dyre. Noen kjøper dem av nød, noen kjøper av kjærlighet. Og kanskje det er andre typer også. Men ikke alle biler er like. Mange bilelskere liker å samle dyre sportsbiler. Dette er absolutt en veldig dyr vane. Ikke alle kan følge den. En slik vane blir desto vanskeligere å følge når du vil ha en Lamborghini Reventon. Dette er ikke fordi det er en ekstremt dyr sportsbil, men også fordi den er en limited edition -bil. Selvfølgelig er dette en av de viktigste faktorene som øker prisen. Lamborghini produserte bare 20 Reventon -biler og bare en ekstra bil som ble produsert for Lamborghini -museet. Den ble produsert i 2007, og nå kan du kjøpe bare fra en tidligere kjøper.

Lamborghini Reventon er en av de kraftigste bilene i verden. Motoren er en tolv sylinders V12 -motor på 6,5 liter som veier opp hele 661 hestekrefter ved 8000 o / min og kan generere maksimalt dreiemoment rundt 660 NM ved 6000 o / min. Den leveres med en 6 -trinns manuell girkasse. Reventon kan zoome fra null til 62 miles i timen på bare 3,4 sekunder, noe som er utrolig fantastisk. Den oppnår en toppfart på 340 kilometer i timen. Slagvolumet den gir er kraftig 6496 cc.

Interiøret i bilen ser ut som en cockpit i et F 22 jagerfly. Interiørets utseende og følelse er slående lik. Selvfølgelig er det en bil, men det har ikke alle disse sci-fi-gadgets og målere inne. Den fremre og bakre enden er forlenget, noe som gjør at bilen får en unik følelse. Setene og andre elementer har tofargede Alcantara-materialer av høy kvalitet, noe som gir det et stilrent og elegant utseende. Den er også lastet med en interessant og unik gadget, G Force Meter som gjør at den skiller seg ut i langsgående akselerasjon. Hvis du trodde at likheten til interiøret bare var en tilfeldighet, tenk om igjen fordi eksteriøret ganske enkelt er inspirert av F 22 Raptor. Kroppsformen var tilgjengelig i 2 kroppsformer; den ene er ganske enkelt Reventon og den andre er Reventon Roadster.

2012 Lamborghini Reventon har uten tvil det største utseendet på en sportsbil. De forskjellige akutte og stumpe vinklene den har, gir den et unikt utseende. Dette utseendet utstråler kraft, styrke og ytelse som er kjernen i et Lamborghini -kjøretøy. Det er interessant å vite at Lamborghini Reventon ble oppkalt etter en okse (en tradisjon med Lamborghini) kalt Reventon som drepte den berømte oksekjemperen Felix Guzman fra Mexico. Utseendet utstråler styrken symbolisert av oksen. Utsiden har hovedsakelig karbonfiber, noe som er årsaken bak den relativt mindre vekten. Designet er ganske enkelt fantastisk og en sikker hodedreier.

Når vi snakker om fordeler og ulemper, finner vi ut at den største ulempen kan være prisen. Det er en av de dyreste bilene som finnes. Den har en rekke fordeler, det være seg kraften, hastigheten, utseendet, teknologien og til og med selve merket som er kjent for beste sportsbiler i klassen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta