Leter du etter et billig oljeskift?

L

Slik bytter du olje

Å se på oljen din kan være en av flere raske og mange grunnleggende vedlikeholdsoppgaver der enhver ny sjåfør kan utføre. Denne fem minutters oppgaven er enkel, og den eneste gangen det noen gang tar lengre tid enn det, er når du faktisk må fylle på olje til motoren din. Det vil være verdt det for en utrolig billig oljeskift.

Materialer:

* Auto motorolje

* Eldre kluter

* Trakt

* Skiftenøkkel

Hvis du sjekker oljen til din nåværende motor like etter at den er slått av, er temperaturen ofte ekstremt varm, og du kan også brenne deg selv hvis du ikke er forsiktig.

Trinn:

1. Finn. Åpne panseret for å få tilgang til selve motoren. Oljepeilepinnen er vanligvis plassert i nærheten av tennpluggene på motoren din. det er vanligvis rundt en ny fot med lengde etter at du har trukket den ut, vær sikker på at du vanligvis er forsiktig med å aldri flikke noen form for olje på klærne eller dermis. Motoren så vel som oljen skal være minst varm, så vær forsiktig.

2. Bekreft. Fjern denne peilepinnen, og flytt den av med en klut. Sett peilepinnen inn i sløyfen igjen og skyv elementet opp. Fjern peilepinnen en gang til og sjekk den. Du vil kunne se en markering med den som sier “varmt.” Dette kan være en maksimal oljegrad du må ha inne i bilen din når den kjører. hvis du ikke kan observere det, er sannsynligheten for at du har mye olje i bilen. ettersom det ikke automatisk vil føre til at store skader på bilen din overfylles, kan du ha oljelekkasjer. I tilfelle du ser like varmt sammen med forkjølelse, så må du tilsette olje. Bruk noen ekstra kroner på god olje, ikke bekymre deg, det vil fortsatt vise seg å være et billig oljeskift. Olje varierer så best å gjøre noen undersøkelser eller spørre en ekspert.

3. Befolkning. Finn og fjern den spesielle oljelokket (bør være omtrent tre centimeter i diameter og øverst i bilens motor). ved hjelp av trakten, hell så mye olje i motoren som nødvendig for å øke mengden.

4. Undersøk. Ikke vær redd for å sjekke nivået et par ganger, da du vil legge til mer olje. Å gjøre det bidrar til å sikre at du har nådd riktig mengde olje siden spesifisert gjennom produsenten. Dupliser trinn 1-4 etter behov.

5 Rengjør. Rengjør trakten med en klut sammen med sprut. Kast beholder og kluter på riktig måte. Der er du, det billige oljeskiftet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta