Loven om attraksjonsmanifestasjon – The Waiter Eksempel

L

Universet er din tjener. Det venter på deg beck and call. Akkurat som en kelner tar universet bestillingen din og fortsetter med å bringe det du ba om. Noen lov om attraksjon lærere unnlater å nevne at du fortsatt må betale for måltidet. Det kan være nødvendig med handling fra din side, men hvis du blir inspirert, vil det ikke føles som jobb.

Vær tydelig på hva du vil

Du vil ha en salat fra huset. Nei, du føler deg som en hamburger. Nei, flyndre. Servitøren er forvirret på dette tidspunktet. De vet ikke hva de skal gi deg. Ikke forvent å bli servert før du legger inn en bestilling uten å ombestemme deg.

Hvis du vil ha en Ferrari ett minutt og en Honda Civic i neste øyeblikk, hvordan kan universet vite hva det skal gi deg? Ikke forvent å få det du ikke tydelig ba om.

Det er alt i detaljene

Tenk deg å fortelle servitøren at du vil ha kjøtt. Hva slags kjøtt? Du er ikke sikker, bare kjøtt. Kelneren kommer ikke til å gi deg en ku. Ikke noe kjøtt for deg!

Nå hvis du bestilte prime ribbein, kan servitøren bringe den til deg. Det må være et tydelig utvalg fra menyen.

Universet virker på samme måte. Hvis du vil ha et hjem, er det hundrevis av millioner av hjem på jorden og et uendelig antall hjem i eterne.

Hvor? Hvilken stat, by, gate, adresse? Jo flere detaljer jo bedre. Tenk deg å ta et bilde. Et tydelig fokus gir et flott bilde. Ved å nullstille detaljene – en fransk hytte på landet, hvit med grå dekor, 2 soverom, 3 bad, rosehage osv., vet universet nøyaktig hva det skal gi deg. Å legge til detaljer fremskynder manifestasjonsprosessen.

Du må fortsatt betale

Du vil motta en sjekk på slutten av måltidet.

Universet er ikke annerledes. Late mennesker kan ikke få loven om tiltrekning til å fungere på deres vegne. Sjekken som skal betales er urokkelig mental innsats sammen med en form for handling for å motta det du ønsker. Hvis det er i harmoni med universet, vil ikke arbeidet ditt føles som arbeid. Det vil bli inspirert.

Universet er en villig servitør hvis du legger inn en spesifikk bestilling og gjør din del.

Får du hjelp?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta