Magnetisme – universell tiltrekningslov

M

Alt vi ser i den ytre verden er krystallisert tanke, mental energi frosset inn i materie. Vitenskapen mener at det som ser ut som materie er en solid, vibrerende masse atomer som er i konstant bevegelse. Loven om tiltrekning eller magnetisme er energien eller livskraften som eksisterer mellom alle atomer og gir dem deres sammenhengende enhet, akkurat som planetene snurrer i de enorme himmelen.

En idé for et herskapshus, skyskraper eller bil er like ekte og solid på sitt eget fly som armens. Einstein beviste at mental energi og materie er konvertible. Han beviste at fantasien er solid, ekte og har sin egen dimensjon som kan eksternaliseres til materiell substans og uttrykkes på romskjermen. Sinnet ditt er i virkeligheten et enormt atomsplittende syklotron, og har enorm elektrisk kraft som kan forestille vibrasjonsformen til alt du ønsker. Når vi ser en Lamborghini, ser du faktisk uttrykket for en idé som ble født i Ferruccio Lamborghinis fantasi. Finansiering, arbeidskraft, midler til å bygge det hele kom naturlig i kjølvannet av denne ene ideen.

Vitenskapen sier magnetisme og elektrisitet er en udelelig enhet. Ta et eksempel i fysikk, et stykke jern er pakket med kobbertråd og elektrisk strøm ledes gjennom det. Jernstangen blir en magnet og kan tiltrekke seg ethvert metall som har samme molekylære struktur eller vibrasjon som seg selv. Dette er magnetens prinsipp.

Tenk deg hjernen din som den magnetiske ballen som plukker opp stålbiter i et skrotverk. Elektrisk strøm passerer gjennom ledningene og jernkulen blir magnetisert. Sinnet ditt kan sammenlignes med denne magneten. Når du innpoder konsepter om harmoni, fred, riktig handling, berømmelse, formue eller noe annet du ønsker i din vanlige tenkning. Sinnet ditt blir bokstavelig talt magnetisert av disse tankene.

Elektrisk strøm strømmer fra hjernen til alle deler av kroppen øyeblikkelig gjennom de ufrivillige nervene, og blodet er hovedsakelig saltoppløsning som er den største lederen av elektrisitet. Tanken eller troens natur setter de usynlige atomkreftene i bevegelse og utstråler gjennom ditt underbevissthet sinn og kropp.

Når ditt bevisste sinn aksepterer tanken helt. Det går ut som en vibrasjonsfrekvens som en trådløs melding ut i universet og gjennom alle faser av livet ditt. Gjennom det sympatiske nervesystemet ekko denne atomfrekvensen av universets høyere sinn som reaksjon på tankens natur som en boomerang, og driver deg i retning av bildet i tankene dine mens du tiltrekker deg alle komponentene du trenger i form for opplevelse, omstendigheter og hendelser.

Hvis du var på en øde øy og du ba om veiledning, frihet eller hjelp. Denne mektige kraften vil levere og veilede deg. Gjør deg klar for den ferien. Bruk pengene, og få det nye møbelsettet. Fortsett å skape oppriktige ønsker og imponere virkeligheten av dem på ditt underbevissthet, det vil føre til at tankene dine er ressurssterke og finner midler for disse tingene. Den uunngåelige lov om høsting vil overta og reprodusere det du gjentatte ganger forteller den om å produsere i det objektive riket som harmoni, fred og orden. Som inne, så uten.

Benytt den enorme kraften ved å dele atomer fra din fantasi slik Einstein gjorde for å veilede ham i hans vitenskapelige oppdagelse. Einstein ble forelsket i universet, og det avslørte hemmelighetene for ham. Gud er i hver celle og atom gjennom hele skapelsen. Din underbevissthet vil frigjøre energien til å bringe dine oppriktige ønsker til konkret realisering ute i den objektive verden på måter som langt overskrider vårt intellekt. Hvis du iherdig kan holde fast i virkeligheten av det i underbevisstheten din, vil du motta det!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta