Melding fra universet: De beste tingene i livet er GRATIS

M

“Hemmeligheten bak å bli rik er å vite at du allerede er det og oppføre deg som det.

Fortell meg, hvem forvalter eiendelene dine? Og de perlene! Er de ekte?

Vi sees i Cannes,

Universet”

Det er ikke bare en følelse, det er også en tro. Du må tro at alt vil fungere slik du forventet eller spådde. Legg opp noen bilder av boliger du gjerne vil kjøpe, eller eksotiske biler du vil drømme for å se hendene dine viklet rundt rattene. Hva med Lamborghini Aventador eller Ferrari F40 eller Bugatti Veyron? Virker ganske tiltalende ikke sant? Selv om du ikke virkelig kan dra nytte av potensialet for full fart (fart i billetter i massevis), ser de ganske bra ut parkert i garasjen på åtte biler. Hvordan føler du deg nå? Føles ganske fantastisk. Alt dette er mulig hvis du virkelig fokuserer energien din på å opptre som om det skjer og få frysninger av at du kommer nærmere hver dag denne utrolige følelsen av suksess. Den mest fantastiske delen med alt dette er at du kontrollerer utfallet av dine følelser og tro. Mange har problemer med egenverd eller selvtillit som tankene deres ikke tillater dem å tenke rikdom og suksess. De legger seg konstant ned selv før noen andre gjør det. De gir ikke seg selv æren for noen av prestasjonene sine, som til gjengjeld skaper tvil om at de kan gjøre noe positivt i livet.

Denne tankeprosessen MÅ stoppe. NÅ! Du kan la ditt eget sinn skape denne følelsen av usikkerhet og tvil. Du kan tenke hva du vil (det er GRATIS), drømme så mye du vil (det er GRATIS) og nå alle eller alle dine mål som du muligens kan. Verden er din. (Med store krefter følger stort ansvar)

Gjør hva du vil med det. Du kan kontrollere alle aspekter av livet ditt. Ikke vent på det perfekte øyeblikket, eller den perfekte timingen for alle planetene for å justere den riktige måten for deg å handle. Bare se på Microsofts operativsystem. Når de lanserer et nytt operativsystem (Window 98, XP, Vista, Millennium, Windows 7, Windows 8), kommer de alle med mange feil, problemer, og de vet alt det. Tror du de venter på at de skal fikse dem alle før de lanseres? Absolutt ikke. De markedsfører operativsystemet som det er, og håndterer deretter de mange oppringningene om støtte og håndterer problemstillinger. Men vet du formålet med alt det? Gratis TESTING fra din side. Du kjøper operativsystemet for 300 dollar, og tilbyr GRATIS testing til all teknisk støtte slik at de kan lage et bedre produkt. I stedet for at Microsoft ansetter teknikere fra India for 4 dollar per dag, kan de bruke amerikanske borgere GRATIS og få dem til å teste operativsystemet som ikke fungerer. Du føler at du får GRATIS støtte fra Microsoft, men virkeligheten er at de får GRATIS testing fra deg PLUS at du skal betale dem for den testen. Så hvem er vinnerne her? Du er dommer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta