By | July 30, 2022

Като консервативен или дясно ориентиран джентълмен, мога да надуша лявата пропаганда доста лесно и имайте предвид, че това не е толкова трудно, като се има предвид, че тя е почти навсякъде в нашето общество и е проникнала в нашите корпорации, правителство и дори в собствените ни семейства. Да, всеки има своя гледна точка (POV) относно политиката и това е напълно приемливо – с изключение на едно нещо, вляво наистина не е нечия действителна POV, по-скоро е мислене с промит мозък от повторение, фалшив аргумент и пропаганда. Нека вземем тази нарастваща и извън контрол криза на студентските заеми, в която се намираме днес.

Знаете ли, че близо 50% от всички студентски заеми са в неизпълнение или нито едно плащане не е извършено, като огромна част от неизплатените 1,35 трилиона долара – да, това е правилно с „T“ – не е показана плащане за повече от 7 години? Казано ни е или ни е казано от администрацията на Обама, че заетостта е най-висока за всички времена, сега е малко над 4%, добре тогава защо никой не плаща студентските си заеми, дори малки плащания, за да останат поне в играта?

Сега има видеоклип в YouTube: „PBS разглежда проблема със студентския заем“ на Credit Care Channel, който продължава и продължава за това как служителите по събиране на задълженията на Sally Mae погрешно съветват длъжниците да плащат заемите си преди наема, здравната застраховка или жилищни плащания и как кредитополучателите не са разбрали, че е лоша идея да се прави това. 25+ минутното видео кара кредитополучателите на студентски заем да изглеждат като жертви? Какво? Те не са жертвите, ние, данъкоплатците, сме в много случаи, тъй като ние гарантираме тези заеми, не не всички, но част от тях.

Една оценка беше, че данъкоплатците са на куката за около $108 милиарда от вече просрочените студентски заеми, ох. Какво мисля за това? Е, мисля, че PBS, да, също частично финансиран от данъкоплатеца, влошава нещата и техните документални филми по тази тема са много лява гледна точка, следвайки Хилъри Клинтън и Бърни Сандърс, които основно казаха на избирателите, че ако гласуват за тях в офиса ще има простени студентски заеми и безплатен колеж за всички.

Но защо PBS взема тези заеми като жертви, те не са, те дължат парите, данъкоплатецът НЕ трябва да спасява тази злоупотреба с нашата система от студенти, левичари в политиката и студенти. Академията също е виновна, онези всезнайковци, които твърдят, че ги е грижа за децата, BS ги е грижа за техните пенсии, мандат и лява политика.

Ако тези колежи преподаваха „Финансова грамотност“ заедно с други изисквания за получаване на диплома, може би техните студенти нямаше да са толкова заклети потребители. Вместо това академичните среди преподават левичарски социализъм, промивайки мозъци на студенти. Може би, всичко е наред, ако дълговата бомба на кризата в колежите се пукне, НЯМА спасяване от данъкоплатците… Имаме академична университетска система, която е извън контрол, частично финансирана от данъкоплатците, тъй като щатните професори се държат високопоставени, но се крият в академичните среди, никога не е трябвало да прави заплати или да се занимава на свободния пазар.

Ако нямате проблем с онези, които са позволили тази бомба със студентски заем да доведе до криза с епични размери, докато балонът все още се изгражда – тогава НЕ обръщате внимание. Помислете върху това.