Slik beskytter du din Ferrari mot tyveri

S

Som Ferrari -eier vet du at etter at du har lagt dette verdifulle kjøretøyet til investeringsporteføljen din, lønner det seg å ta vare på det ordentlig. Rutinemessig vedlikehold av Ferrari, passende forsikring, forsiktig kjøring og omsorg spiller en rolle for hvor godt din Ferrari kjører inn i fremtiden. Imidlertid er et viktig aspekt ved Ferrari -omsorg du ikke vil glemme, å beskytte bilskatten din mot tyveri.

Mye vil avhenge av hvordan du bruker Ferrari. Hvis det er et utstillingsverk som forblir innendørs, er beskyttelsen mye forenklet. Hvis du kjører bilen utendørs, må du gjøre noen trinn for å sikre at bilen forblir trygg fra skade.

Enkle forholdsregler kan bidra til å forhindre store forbrytelser, for eksempel autotyveri. Når du forlater bilen, må du alltid sikre den og sørge for å parkere i godt opplyste områder der det er mange mennesker som går rundt. Når du parkerer bilen, snu hjulene skarpt mot fortauskanten, for å gjøre det vanskeligere for biltyver å slepe bilen. Ikke la Ferrari -tilbehør stå åpent inne i bilen. Ikke la registreringen eller tittelen ligge inne i bilen.

Andre trinn som kan forhindre tyveri inkluderer å legge til synlige og hørbare tyverisikringsenheter i bilen. Bremselåser kan hjelpe. Rattlåser som holder hjulene i ro, gjør bilen mer tyverisikker. Dekklåser og deflatorer kan avskrekke en tyv, fordi de tar for lang tid å håndtere, og dermed gjør bilen din mindre attraktiv for en kommende tyv. VIN -etsing, når VIN -nummeret er etset på glasset på frontruten og vinduene, kan være et alternativ du kan vurdere for å beskytte bilen din. Høye alarmer gir også en tyv beskjed om at bilen din er sikret mot tyveri.

Datamaskinbrikker kan bidra til å avskrekke en tyv fra å stjele din Ferrari. Noen tenningsnøkler er utstyrt med chips som ikke lar noen omgå bilens tenning. Forebyggende enheter som avbrudd i sikringen; drepe brytere; deaktiverer som deaktiverer drivstoffpumpen, tenningen og starteren; og trådløs tenningsautentisering bidrar alle til å forhindre tyveri. Sporingsenheter er svært nyttige for å hjelpe politiet med å finne stjålne kjøretøy. Noen av disse kombinerer trådløse funksjoner med GPS -systemer, slik at hvis bilen flyttes, kan den spores på datamaskinen. Mange Ferraris er også utstyrt med perifer innvendig overvåkning mot tyverisikring, som er et kamerasystem som brukes i bilen for å oppdage bevegelser inne i bilen. Selv når du ikke er med din ny Ferrari, bilens datasystem jobber døgnet rundt for å beskytte bilen din. Ved å bruke flere eller alle disse ideene kan du holde bilen trygg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta