Slik markedsfører du søppelbilbedriften din

S

Det er ingen enkel måte å markedsføre en bedrift på, spesielt hvis bedriften din fortsatt er en startbedrift. Sett ting i kontekst og i riktig perspektiv, la oss fokusere våre reklameeksempler på premissene for en useriøs bilvirksomhet. Det er selvfølgelig forskjellige måter å markedsføre din søppelbilvirksomhet på. Men jeg har oppsummert noen kampanjeideer for å komme i gang. Dette er bare de vanligste metodene, men de fungerer like bra. Med riktig kreativitet og oppfinnsomhet kan du til og med lage disse kampanjene uten å bruke mye penger.

Med et fengende slagord

Med denne salgsfremmende metoden er ikke kreativitet nok. Et enkelt “vi kjøper søppelbiler for kontanter” kan gjøre susen for noen mennesker, men det er bare ikke nok til å overbevise andre. Du må også kjenne preferansene til målmarkedet ditt – som i dette tilfellet er bileiere med ødelagte eller gamle og oppkjørte biler i garasjene og bakgårdene. Slagordet eller slagordet ditt eller hva du vil kalle det må være kreativt og samtidig relatert til denne spesielle gruppen bileiere. Ha alltid det i bakhodet når du planlegger et nytt slagord eller slagord for bedriften din.

Med en effektiv markedsføringskampanje

Selvfølgelig er et slagord en del av en markedsføringskampanje. Men hvis du mangler de nødvendige midlene til en fullstendig markedsføringskampanje, er et enkelt slagord din siste utvei. Hvis du derimot har midler til å gjennomføre en kampanje, må du sørge for at du gjør det riktig. Hvis du starter en kampanje uten skikkelig forskning og planlegging, vil ikke innsatsen gi mye inntrykk til målmarkedet. Og du vil ende opp med å kaste bort dyrebare penger og ressurser. For å gjennomføre en effektiv kampanje, må forskning og planlegging gå hånd i hånd med kreativiteten din.

Med freebies

Jeg sier alltid dette, og jeg vil si dette igjen. Alle elsker freebies. Jeg elsker freebies. Jeg ville kjøpt et produkt eller en tjeneste (selv om jeg ikke trenger det for øyeblikket) hvis jeg kan få litt ekstra for det. Det er det samme i alle produkter eller tjenester. Hvis du kan, for eksempel, legge til en liten gratisbit sammen med ditt middelmådige “vi kjøper søppelbiler for penger”-slagordet, kan kanskje promoteringen og markedsføringen din fortsatt ha en sjanse.

Med god service

Bedriften din opererer på service. Et useriøst bilfirma med god service vil oppmuntre kundene til å bli fornøyde. Hvis du ikke har nok penger til å drive en fullverdig markedsføringskampanje for din useriøse bilvirksomhet, kan du bare investere i kundeservicen din og tilfredsstille så mange kunder du kan. Erfaringsmessig vil kunder villig markedsføre produktet eller tjenesten hvis de er fornøyd med tjenesten eller produktet de mottar. Dine fornøyde kunder kan gjøre kampanjen for deg. Ord til munn er en veldig effektiv markedsføringsmetode. Gjør jobben din godt, og kundene dine vil gjøre all markedsføringen. Spill dette riktig, og du trenger ikke engang å bruke mye på markedsføring.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta