Tiltrekker og imponerer luksusbiler kvinner?

T

Det ser ut til å være en generell følelse av at kvinner generelt er imponert over gutter som kjører dyre biler. Noen gutter synes til og med å tro at de har en bedre sjanse til å score en date hvis de kjører en eksotisk eller dyr bil.

Personlig har jeg ALDRI tenkt for meg selv “Wow, fyren som kjører 7-serien må lastes! La meg gå og få noe av det!” Følelsene jeg vanligvis får når jeg ser en fyr i en superdyr bil som en Lamborghini eller Bentley løpe alt fra apati til misunnelse til motivasjon. La meg forklare nærmere …

Apati – Mesteparten av tiden kunne jeg brydd meg mindre om en fyr kjører en bil på 200 000 dollar. Når jeg ser, er det å sjekke ut bilen og ikke fyren. Personlig finner jeg ingen ære i å date en fyr som kjører en dyr bil. Jeg er ekstremt ambisiøs. Jeg vil heller jobbe hardt nok for å kjøpe en bil på 200 000 dollar selv. Hva tjener du på å sitte i passasjersetet i en dyr bil? Absolutt ingenting. Jeg vil heller være eier av bilen; det er der den virkelige ære ligger. Dessuten spiller det ingen rolle for meg om en annen person har råd til en dyr bil; det påvirker meg ikke personlig. Jeg har ingen interesse av å være sammen med noen for deres formue; Jeg vil heller ha min egen formue.

Misunne – Å se noen i en veldig fin bil vil noen ganger få frem det grønnøyde monsteret i meg. Det kan gjøre meg litt trist å se hvordan noen andre har så mye mens jeg ikke gjør det … Men det er ikke en veldig sunn måte å tenke på fordi det vil alltid være noen rikere og rikere … eller penere .. . eller tynnere … eller mer vellykket … Det er bare verdens måte.

Motivasjon – Å se noen i en dyr bil som en Bentley fungerer stort sett som motivasjon og inspirasjon. Det minner meg om hva som er oppnåelig i livet hvis du jobber hardt og aldri gir opp. Om noe, det gir meg lyst til å jobbe hardere og ikke slappe av, slik at jeg en dag kan oppnå det nivået av rikdom og suksess.

Med alt dette snakk om luksusbiler, er det fortsatt viktig å huske på at det er viktig å leve innenfor dine evner. Forhandlere som GMC Dealer Columbus og Buick Dealer Columbus selger biler som er rimelige og pålitelige. Tross alt; Det er ikke veldig imponerende å kjøre en eksotisk bil mens du bor i en liten leilighet. For ikke å snakke om det faktum at en bil er et avskrivningsansvar og ikke en eiendel.

Avslutningsvis er det mange kvinner der ute som er imponert over hvilken type biler gutta kjører og lett blir imponert over dem. Men for meg er det “blakk -tenkning”. Hvorfor være fornøyd med å sitte i passasjersetet når du kan være sjåfør og ha rikdom og makt for deg selv? En ublu dyr bil gjør ikke en fyr mer attraktiv for meg; det tjener bare til å få meg til å konkurrere med dem og vinne. Siden jeg er konkurransedyktig, inspirerer gutter i dyre biler meg til å bli mer suksessrik i livet … det fungerer som drivstoff for å få meg til å jobbe enda hardere.

Stol på meg, når du er 90 år og ligger på dødsleiet, vil du ikke tenke på livet ditt og tenke “Wow, høydepunktet i livet mitt var å date den fyren i Lamborghini” … Mye bedre å kunne se tilbake og tenk “For et fantastisk liv jeg har hatt; jeg tjente millioner av dollar, oppnådde ting andre bare kan drømme om, eide og likte de beste eksotiske bilene og luksusvarene som penger kunne kjøpe og levde livet mitt uten å angre. .. “

Les flere artikler om luksusbiler på prettymotors.com

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta