Tips for å date din rike nabos datter

T

Så du er forelsket i den vakre jenta i nabolaget ditt, og du vet ikke hvordan du skal henvende deg og fortelle henne det. Du har ikke nok søvn lenger om natten og tenker på ditt brennende ønske om å uttrykke din udødelige kjærlighet. I næringslivet når en nøkkelstilling må fylles, ansetter smarte selskaper en rekrutterer. Når det gjelder hjertesaker, viker folk ofte unna å være ganske så ressurssterke. Her er noen av tipsene mine for å date din rike nabodatter. Når disse tingene gjøres riktig, vil du gjøre deg mer enn bare en ubetydelig knips foran din rike nabos blomst.

  • Fortsett å prøve å vise selvtillit og selvsikkerhet. Tanken er å vite hva hun ser etter og gi det til henne. Hun er ikke ute etter såpeglatt filmstjerne eller en fyr som kjører Ferrari. Hun ser etter en mann med positiv holdning og selvtillit. Den gode nyheten er at det ikke er vanskelig å lære alt dette.
  • Sett pris på og få henne til å føle seg spesiell. Fortell henne ved å fortelle henne hvor mye du setter pris på å ha henne i livet ditt og hvor mye hun betyr for deg. Hver stilig og verdig kvinne ønsker å føle seg komfortabel når en mann gjør et grep mot henne, men gå sakte med dette.
  • Lær hvordan du danser. Dette kan hjelpe deg i tilfeller som hun er ute og omgitt av vennene sine, alt du trenger å gjøre for å få henne alene, for å snakke med henne er å spørre om hun vil danse med deg.
  • Hvis du møter henne i en eksklusive klesbutikk, spør om hennes mening om klærne du vil kjøpe. Dette er et annet sted hvor du kan søke en mening. Faktisk foreslår jeg alltid å spørre en kvinnes mening om plagget du vurderer å kjøpe. Den andre strategien kan du bruke den til å få vennen din til å gi deg en objektiv mening om hva slags klær som passer din kroppstype.
  • Hygiene og mote utgjør et annet viktig aspekt for å opprettholde ditt sosiale liv. Vær ren og lukt godt. Det er enhver kvinnes drøm å ha de nyeste designerklærne, rike kvinners døtre er ikke annerledes. Ikke drikk for mye. pass på å ikke forbanne eller røyke. Bad en eller to ganger om dagen. Hvis du virkelig vil date den vakre drømmedamen, må du ikke være redd for vann.
  • Fukter på daglig basis. Tenk deg hva som vil skje når du er opptatt med å snakke med henne plutselig kommer vinden og blåste mot henne og du ikke vasket armhulene eller ikke engang brukte parfyme. Kvinnen liker menn som ikke lukter som faren sin, men heller lukter som dem. Du må alltid være en gentleman ved å være ren – lukte godt og kle deg godt. Jeg mener ikke at du må kjøpe nye klær hver måned.

Takk for at du leste artikkelen min, jeg håper du liker den. Vennligst ikke stopp her. KLIKK HER for å få flere tips om hvordan du kan date din rike nabos datter og du vil også finne hemmeligheten med å få henne til å gå med på forslaget ditt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta