Utrolige fakta om Michael Schumacher

U

Michael Schumacher, en sju ganger verdensmester, er en tysk Formel 1 -sjåfør. Han er en av de berømte mesterne, kjent for sitt løp. Antall løp han har deltatt så langt er 304 med 91 enorme seire. Han startet sitt Formel 1 -løp vellykket i 1991 med Benetton F1 -lag. Han byttet til Ferrari -teamet i 1996, frem til 2005 kjørte han for Ferrari -teamet med påfølgende gevinster. I 2006 trakk han seg fra F1, men begynte som formelrådgiver hos Ferrari. Senere på året 2010 signerte han en treårskontrakt med Mercedes GP -team og kom tilbake til racing igjen.

Schumacher -karrieren som racer er en fantastisk reise uten kontroverser. Han er den eneste racer som har oppnådd for mange rekorder med en enorm inspirasjon. Han har vært gjennom flere skader og ulykker. Han er ekstremt kjent for sin kvalitet og suksess. Bortsett fra suksessen og stjernen, har han også gått gjennom mange straffer når det gjelder racing.

Michael Schumacher ved Indian Grand Prix

Det var en stor ære for indisk fan å ha en slik legende om F1 å løpe i Indian Grand Prix. Han endte på 5. plass ved å score 10 poeng i 2011 Indian GP. På spørsmål om sine tanker om racing i India, sa Schumacher “Jeg har alltid vært nysgjerrig på å bli kjent med nye kulturer, så jeg gleder meg til å reise til India ettersom jeg ikke har vært der.” Etter å ha fullført løpet for 2011, var “Formel 1 -debuten i India i fjor absolutt en suksess,” sa Schumacher. Han er også spent og venter på den indiske fastlegen, 2012.

Utrolige fakta om Michael Schumacher

Michael Schumacher har et heldig anheng, og det bemerkes at han ikke kjører uten dette anhenget.

Han er ikke interessert i å la sønnen ta f1 -racing, men han vil gi ham råd om andre idretter som golf eller tennis.

Han liker å designe biler og har designet en del for Ferrari.

Han har ingen venner i Formel 1.

Han snakker ikke med broren Ralf Schumacher, som også er en racer.

Han har en unik karakter eller hobby for å samle klokker.

Michael Schumacher Siste nytt

Schumacher kunne ikke gjøre en seier på tre år med Mercedes -teamet. “Jeg trodde at to år var tilstrekkelig tid til å ta tittelen,” sa Schumacher, “Det var et lag som nettopp hadde vunnet verdensmesterskapet, og nå var et stort navn som Mercedes. Jeg tenkte at hvis vi satte to og to sammen ville vi drive det frem mot den enden. Men det lyktes ikke. “

Michael Schumacher gleder seg til å komme tilbake til India for det kommende indiske Grand Prix, 2012. Han uttalte at “Det var overraskende mange fans i løpet av helgen, og selve banen er virkelig kul. Vi sjåfører fikk en veldig entusiastisk mottakelse , og det vil være interessant å se om denne entusiasmen har vært like sterk. “

Han har avgitt en offisiell kunngjøring om pensjonisttilværelsen på slutten av denne sesongen, 2012. Han sa “Bye bye to Formula One racing”.

Schumachers hobbyer

Rir hester

Stå på ski

Svømming

Tennis

Fotball

Fotball

Yachting

Jogge

Michael Schumacher Favoritter

Mat: Italiensk mat

Musikk: Rock

Sanger: Michael Jackson, Collins

Drikke: Eplejuice med mineralvann

Schumi elsker kjæledyr, og han har kaniner, hester, skilpadder og hunder på gården hans i Sveits.

Han liker å røyke sigarer og drikke vin.

Han elsker fotball, og selv spiller han for et sveitsisk lag.

Utmerkelser

ADAC Motorsports Personality of the Year, 1992

Golden Steering Wheel Award, 1993

AvD Sports Award, 1994

Årets tyske idrettspersonlighet, 1995

Silver Laurel Award, 1997

Golden Lion Award, 1997

World Sport Award, 2001

Champion of Champions, 2001

Årets idrettspersonlighet i verden, 2002

Sportsmester, 2002

European Sports Personality of the Year, 2002

Æresambassadør for Republikken San Marino, 2003

World Sports Personality of the Year, 2004

Århundrets sportspersonlighet, 2004

Prince of Asturias Award for Sport, 2007

Ridderdom i Legion of Honor, 2010

Årets sportsmann i GQ, 2010

Sosialt bidrag

Michael Schumacher Social Contribution hovedsakelig involvert i veldedighet og å hjelpe fattige og under privilegerte barn med utdannings- og helsefasiliteter. Noen av organisasjonene han er tilknyttet er:

UNICEF

røde Kors

UNESCO

All informasjonen ovenfor om Michael Schumacher indikerer tydelig at han er en av verdensomspennende personligheter. Som den mest vellykkede F1 -sjåføren har han skapt stor innflytelse i f1 og sto også som en inspirasjon for de kommende syklistene.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta