Velge en bilglassverksted

V

Hvis du er som de fleste, skjer den første gangen du noen gang trenger å tenke på reparasjon eller utskifting av frontruten når du tilfeldigvis kjører over veien og hører popen av noe som en stein smadre i frontruten din; eller kanskje kort tid etter når du ser den irriterende sprekken som dannes, og distraherer deg fra å kjøre trygt. Det er en frustrerende følelse, som de fleste bilister ikke takler raskt nok eller på riktig måte. Vet du at utsettelse av arbeidet med en sprukket eller sprukket frontrute kan koste deg en høyere pris siden det sannsynligvis vil bli verre uten rettelse rettidig? Den gjennomsnittlige bileieren er vanligvis ikke klar over hvor mye en frontrute gjør når det gjelder deres egen sikkerhet. Denne informasjonen er her for å presentere deg det du bør vite om frontruten reparasjon vs erstatningsvalg fra begynnelse til slutt fordi som de fleste hardtarbeidende mennesker, har du sannsynligvis ikke tid til å sette sammen alt som kreves for å gjøre de riktige valgene for deg selv også som bilen din.

Trinn ett er alltid å raskt undersøke skaden som er påført vinduet eller frontruten, samt utdanne deg selv om den generelle reparasjonsprosessen. Det er nyttig å bli informert nok til å gjøre den grunnleggende diagnosen ved å avgjøre om bilens vindu er sprukket, flisete eller bare riper, slik at du har en ganske nøyaktig ide om hva slags service du trenger. Som et generelt forslag kan chips repareres hvis de ikke er mye større enn størrelsen på et kvarter. Sprekker repareres ofte hvis de ikke er mer enn seks centimeter lange, som er omtrent like lang som en dollarregning. Når skaden er verre, vil du sannsynligvis trenge en full frontruteutskiftingsjobb. Det er like viktig å være klar over hvorfor du i det hele tatt bør vurdere en liten sprekk eller flis. Hvis du befinner deg i et vrak mens du har et skadet vindu, er det større sjanse for at det går i stykker og til og med knuses, og forårsaker ofte alvorlig skade som følge av glassskårene eller lar deg bli kastet ut av bilen. Kjøringssikkerhetspersonell er raskt ute med å påpeke hvor viktig kompromissløst autoglass er for bilens struktur.

Det neste og til og med det viktigste trinnet du må ta for å fikse bilens frontrute eller autoglass, er å vite hvem du skal kontakte. De fleste på grunn av mangel på kunnskap oppsøker autobutikkbutikker bare for å finne ut at de ikke erstatter eller reparerer autoglass. Noen andre kaller standard glass- eller vindusbutikker, og det avverges igjen. Utskifting og reparasjon av autoglass er virkelig en egen bransje som fokuserer på å vite hvordan du reparerer eller bytter ut autoglasset slik at du kan fortsette å kjøre trygt og uten å bekymre deg for distraksjonen av vindusskader. Selv om du nå forstår hvilke typer virksomhet du bør kontakte, må du aldri anta at alle vindusbytte- og reparasjonsselskaper er nøyaktig de samme. Når du velger selskap, er det en ting du bør vurdere om de vanligvis bruker det. OEM er en forkortelse for produsenten av originalutstyret og betyr i utgangspunktet at elementene de velger, for eksempel lim som ble brukt i reparasjonsprosessen, så vel som erstatningsvinduene er en lignende kvalitet som opprinnelig hadde blitt brukt i frontruten din da bilen ble produsert. Ettermarkedet materialer som brukes av mange virksomheter er vanligvis ikke så høy kvalitet vil ikke ha samme kvalitet eller sikkerhet standarder for OEM materialer. Noe annet du sannsynligvis bør sjekke er firmaet du velger, har NGA- og AGRSS -sertifiseringer. NGA betyr National Glass Association og leder bransjen når det gjelder å forberede kvalitetsteknikere for reparasjon og utskifting av autoglass. AGRSS er en forkortelse for Auto Glass Replacement Safety Standards Council. Dette er en ideell organisasjon som konsentrerer seg om sikkerhet og høye standarder i bransjen.

En annen stor bekymring som bileiere har når de ser på reparasjon eller utskifting av glass i glass, er prisen. Å fikse glass i bilen er en utgift som kommer fra ingensteds og nesten aldri på et godt tidspunkt. Selv om kostnadene sannsynligvis kommer til å være annerledes, avhengig av området ditt hjem er, vil det definitivt bli billigere å reparere autoglasset sammenlignet med en komplett frontrute -erstatning for bilen din. For å gi deg et overordnet estimat, er reparasjoner ofte billigere enn hundre dollar, og å bytte frontruten kan koste deg opp til $ 500. Uansett hvilken løsning du må ha gjort, er det vanligvis ikke nødvendig å hoppe for det billigste alternativet. den beste avgjørelsen, spesielt på lang sikt. Den gode nyheten er at et stort antall bilforsikringsselskaper håndterer deler av eller alle utgifter til reparasjon eller utskifting av glass. Det er i deres beste interesse at du er trygg på gatene pluss at de forstår hvor viktig det er å ha en kvalitet, uskadet frontrute når det gjelder din sikkerhet på veien. Og de oppfordrer deg også til raskt å bytte ut eller reparere autoglasset i motsetning til å vente til det må byttes ut. Ved å gjøre dette sparer du både tid eller penger, og du kjører med litt sikkerhet igjen. Du vil se automatisk glassreparasjon under den omfattende delen av forsikringen din. Det er i tillegg en flott situasjon siden det vanligvis ikke er noen feil i vindusreparasjoner, så bilforsikring vil ikke stige bare på grunn av din enkle reparasjon eller utskifting av glass.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta