Xyngular: Hvorfor forlater toppledere Xyngular?

X

Enten du liker nettverksmarkedsføring eller ikke, går helse- og velværeselskapet kjent som Xyngular på sporet gjennom hjemmebransjen. De har hundrevis og hundrevis av økonomiske suksesshistorier, sammen med suksesshistorier om folk som har gått ned massevis av vekt ved å bruke produktlinjen deres.

Så hvorfor skulle toppinntektstakere hos Xyngular legge igjen den fine restinntekten de har bygget bak seg, bare for å promotere en ny avtale? Jeg har hørt flere historier over nettet, og til og med på noen lokale forretningsarrangementer i handelskammeret, der vellykkede Xyngular-ledere fortalte meg at de forlot muligheten.

Forlater toppinntektstakere Xyngulær?

Her er det jeg vet: Toppinntektstakere så vel som nybegynnere forlater nettverksmarkedsføringsselskapene sine hele tiden, men det er ikke noe nytt, det er akkurat som å få en ny jobb. Hvis du føler at en ny arbeidsgiver vil betale deg bedre, gi deg flere fordeler eller tidsfrihet, hvorfor vil du da ikke bytte jobb?

Alle disse forretningsforkjemperne blir begeistret når de hører om det nest beste. Som et selskap som tilbyr deg en limegrønn Ferrari når du treffer topprangeringen! Eller en gratis tur til Bora Bora for resten av livet når du treffer ‘Diamond’ i selskapet. Tøffe ting som dette har lokket toppinntektstakere hos Xyngular og tusenvis av andre hjemmebedrifter til å hoppe raskt.

Så hvorfor forlater ledere Xyngular?

Her er mitt syn på det: Internett.

Du skjønner, Xyngular-distributører treffer søkemotorene på jakt etter litt informasjon om hvordan de raskt kan sette Xyngular-virksomheten i fart. De fant tonnevis av nyttige blogginnlegg, artikler og videoer, alt fra attraksjonsmarkedsføringseksperter over hele verden. De vet nå endelig “hemmeligheten” deres Xyngulære mentor bare ikke ville vise dem.

Så i stedet for å lete etter folk for deres Xyngular-virksomhet og -produkter, tar de det de lærte av disse attraksjonsmarkedsføringsekspertene og begynner å markedsføre tilknyttede produkter som NMVT eller MLSP eller Empower Network. Når dette skjer vil de tjene en rask $1000 og være som wow! Jeg har aldri tjent den typen penger i all min tid hos Xyngular! Nå skal jeg bli en affiliate markedsfører på heltid!

Selv om guruene ser ut til å tro at det er en slags langsiktig gjenværende inntekt med affiliate markedsføring, er jeg helt uenig. Jeg vil lett foretrekke de langsiktige rester du vil få fra en grunnleggende uni-level eller hybrid binær kompensasjonsplan, gjennom en tradisjonell hjemmebasert virksomhet med håndgripelige produkter eller forbruksvarer osv. i stedet for markedsføringstrening.

Disse opplæringsproduktene er nødvendige for å utvide kunnskapen din og verdien du har å tilby potensielle kunder og lagkamerater, men du må holde fokus på bedriften din, ETT SELSKAP… og bygge den tingen til en milliard dollar merkevare uansett. Det er der dere vil bli skittent stinkende rike mine venner.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta